Документ скасований: Постанова НБУ № 31 від 05.02.2019

ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

22.12.2010 N 571


Про внесення змiни до Положення про порядок отримання резидентами кредитiв, позик в iноземнiй валютi вiд нерезидентiв i надання резидентами позик в iноземнiй валютi нерезидентам

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
20 сiчня 2011 р. за N 85/18823


     Вiдповiдно до пункту 14 статтi 7, статтi 30, пункту 1 частини другої статтi 44 та статтi 56 Закону України "Про Нацiональний банк України", а також з метою вдосконалення нормативно-правових актiв Нацiонального банку України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Абзац перший пункту 1.15 глави 1 роздiлу I Положення про порядок отримання резидентами кредитiв, позик в iноземнiй валютi вiд нерезидентiв i надання резидентами позик в iноземнiй валютi нерезидентам, затвердженого постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 17.06.2004 N 270, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15.07.2004 за N 885/9484 (зi змiнами), замiнити чотирма новими абзацами такого змiсту:

     "1.15. Нацiональний банк (територiальне управлiння) здiйснює реєстрацiю змiн до договору на пiдставi додаткових угод за умови, що розмiр виплат за користування кредитом за таким договором з урахуванням додаткових угод не перевищує розмiру виплат за максимальною процентною ставкою на дату надходження до Нацiонального банку (територiального управлiння) пакета документiв для реєстрацiї змiн до договору.

     Вимога абзацу першого цього пункту не поширюється на змiни до договору, якi стосуються:

     змiни найменування, мiсцезнаходження та/або банкiвських реквiзитiв резидента-позичальника/нерезидента-кредитора;

     переведення боргу на нерезидента".

     У зв'язку з цим абзац другий уважати абзацом п'ятим.

     2. Департаменту валютного регулювання (О. А. Щербакова) пiсля державної реєстрацiї в Мiнiстерствi юстицiї України довести змiст цiєї постанови до вiдома територiальних управлiнь Нацiонального банку України та банкiв України для керiвництва i використання в роботi, а банкам України - до вiдома їх клiєнтiв.

     3. Контроль за виконанням цiєї постанови покласти на виконавчого директора з питань валютного регулювання та контролю А. I. Балюка i територiальнi управлiння Нацiонального банку України.

     4. Постанова набирає чинностi з дня офiцiйного опублiкування.

Голова В. С. Стельмах
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.