ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 1 серпня 2017 року N 72


Про внесення змiн до Iнструкцiї про порядок регулювання дiяльностi банкiв в Українi

     Вiдповiдно до статей 7, 15, 55, 56 Закону України "Про Нацiональний банк України", статей 30, 66, 67 Закону України "Про банки i банкiвську дiяльнiсть", з метою забезпечення стабiльної дiяльностi банкiв України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Унести до глави 3 роздiлу III Iнструкцiї про порядок регулювання дiяльностi банкiв в Українi, затвердженої постановою Правлiння Нацiонального банку України вiд 28 серпня 2001 року N 368, зареєстрованої в Мiнiстерствi юстицiї України 26 вересня 2001 року за N 841/6032 (зi змiнами), такi змiни:

     1) пункт 3.9 доповнити новим абзацом такого змiсту:

     "Вимоги, зазначенi в абзацах першому - четвертому пункту 3.9 глави 3 роздiлу III цiєї Iнструкцiї, не поширюються на випадки, коли Iнвестором є мiжнародна фiнансова установа, з якою Уряд України уклав договiр про спiвробiтництво та для якої згiдно iз законами України встановленi привiлеї та iмунiтети.";

     2) пункт 3.10 доповнити словами ", крiм випадкiв, коли Iнвестором є мiжнародна фiнансова установа, з якою Уряд України уклав договiр про спiвробiтництво та для якої згiдно iз законами України встановленi привiлеї та iмунiтети".

     2. Департаменту методологiї (Iваненко Н. В.) пiсля офiцiйного опублiкування довести змiст цiєї постанови до вiдома банкiв України для використання в роботi.

     3. Контроль за виконанням цiєї постанови покласти на заступника Голови Нацiонального банку України Рожкову К. В.

     4. Постанова набирає чинностi з дня, наступного за днем її офiцiйного опублiкування.

В. о. Голови О. Є. Чурiй
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.