Документ скасований: Постанова НБУ № 31 від 05.02.2019

ПРАВЛIННЯ НАЦIОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

вiд 10 жовтня 2017 року N 101


Про внесення змiн до постанови Правлiння Нацiонального банку України вiд 13 грудня 2016 року N 410

     Вiдповiдно до статей 6, 7, 71, 15, 44, 45, 56 Закону України "Про Нацiональний банк України", статей 6, 11, 13 Декрету Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 19 лютого 1993 року N 15-93 "Про систему валютного регулювання i валютного контролю" та з метою нормативно-правового врегулювання проведення Нацiональним банком України полiтики поступової лiбералiзацiї валютного ринку України Правлiння Нацiонального банку України постановляє:

     1. Унести до пункту 6 постанови Правлiння Нацiонального банку України вiд 13 грудня 2016 року N 410 "Про врегулювання ситуацiї на грошово-кредитному та валютному ринках України" (зi змiнами) такi змiни:

     1) абзац третiй пiдпункту 1 викласти в такiй редакцiї:

     "Вимоги пiдпункту 1 пункту 6 цiєї постанови не поширюються на погашення кредитiв/позик (з урахуванням процентiв та iнших платежiв, установлених кредитним договором / договором позики) у таких випадках:";

     2) абзац шостий пiдпункту 20 викласти в такiй редакцiї:

     "купiвлi, перерахування iноземної валюти банками, небанкiвськими фiнансовими установами для розмiщення гарантiйного депозиту в iноземнiй валютi на рахунках мiжнародних платiжних систем за межами України для забезпечення зобов'язань пiд час здiйснення переказiв за межами України;".

     2. Департаменту вiдкритих ринкiв (Пономаренко С. В.) пiсля офiцiйного опублiкування довести до вiдома банкiв України iнформацiю про прийняття цiєї постанови, а банкам України - до вiдома їх клiєнтiв.

     3. Постанова набирає чинностi з дня, наступного за днем її офiцiйного опублiкування, i дiє до прийняття Нацiональним банком України окремої постанови Правлiння Нацiонального банку України за умови вiдсутностi ознак нестiйкого фiнансового стану банкiвської системи, обставин, що загрожують стабiльностi банкiвської та/або фiнансової системи України.

В. о. Голови Я. В. Смолiй
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.