ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

21 вересня 2001 р. N 625


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби вiд 19.01.2000 N 27

     З метою посилення контролю з боку керiвництва Держмитслужби за врахуванням управлiннями Держмитслужби пропозицiй регiональних митниць щодо вдосконалення вiдомчих нормативно-правових актiв

     НАКАЗУЮ:

     1. Унести такi змiни до Iнструкцiї зi складання та опрацювання Звiту про результати практичного застосування положень нормативно-правових актiв Держмитслужби з питань митного оформлення товарiв у торговому обiгу, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 19.01.2000 N 27 (далi - Iнструкцiя):

     1.1. Пункт 6 Iнструкцiї викласти в такiй редакцiї:

     "Звiти опрацьовуються вiддiлом облiку та аналiзу iнформацiї по застосуванню нормативно-правових актiв Iнформацiйно-аналiтичного митного управлiння. Узагальненi пропозицiї в мiсячний термiн подаються на розгляд заступникам Голови Служби для врахування в планах роботи пiдпорядкованих їм управлiнь Держмитслужби, якi є розробниками цих нормативно-правових актiв".

     1.2. Пункт 8 Iнструкцiї викласти в такiй редакцiї:

     "Контроль за роботою управлiнь Держмитслужби з урахування пропозицiй регiональних митниць щодо вдосконалення нормативно-правових актiв здiйснюється вiдповiдними заступниками Голови Служби".

     2. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Служби Єгорова О.Б.

Голова Служби Ю.Соловков
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.