ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

ДОРУЧЕННЯ
м. Київ

20 липня 2001 року N 73


Про введення в дослiдну експлуатацiю Програмно-iнформацiйного комплексу "Митне оформлення товарiв у митницях поза мiсцем облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi"

     На виконання наказiв Держмитслужби України вiд 11 липня 2001 року N 469 та вiд 05 липня 2001р. N 454. З метою вiдпрацювання на практицi порядку взаємодiї митниць облiку суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та митниць фактичного митного оформлення товарiв за листами- узгодженнями поза мiсцем облiку цих суб'єктiв

     ПРОПОНУЮ:

     1. Начальнику ТВВ-2 пiсля завершення митного оформлення товарiв за листом-узгодження (далi - ЛУ) протягом однiєї години передати копiю оформленої ВМД та ЛУ факсiмсльним зв'язком до вiддiлу контролю за доставкою вантажiв за адресою: м. Київ, б-р Лепсе, 8А.

     2. Начальникам оперативних пiдроздiлiв, крiм ТВВ-2, пiсля повного оформлення вантажу за ЛУ надавати копiї оформленої ВМД та ЛУ до груп ВКДВ при ТВВ.

     3. Начальнику ВКДВ забезпечити внесення вiдповiдної iнформацiї до ЦБД IАМУ згiдно вимог наказiв Держмитслужби України вiд 11 липня 2001 року N 469 та вiд 05 липня 2001р. N 454.

     4. Начальнику загального вiддiлу ознайомити вiдповiдальних за виконання цього доручення.

     5. Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi О.I.Симонов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.