КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 26 жовтня 2001 р. N 1405


Про вдосконалення порядку цiноутворення на метрологiчнi роботи

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 31 грудня 2004 року N 1783

     З метою вдосконалення порядку цiноутворення на метрологiчнi роботи Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Установити, що формування вартостi метрологiчних робiт, пов'язаних iз здiйсненням усiх видiв державного метрологiчного контролю, якi визначенi статтею 21, а також послуг, надання яких передбачено статтею 15 Закону України "Про метрологiю та метрологiчну дiяльнiсть", проводиться державними науковими метрологiчними центрами i територiальними органами Державного комiтету з питань технiчного регулювання та споживчої полiтики, пiдприємствами, установами i органiзацiями, їх повiрочними, калiбрувальними та вимiрювальними лабораторiями, уповноваженими або атестованими вiдповiдно до статей 22 - 24 зазначеного Закону, на госпрозрахункових засадах згiдно з Методикою визначення вартостi метрологiчних робiт, що затверджується Державним комiтетом з питань технiчного регулювання та споживчої полiтики.

(пункт 1 в редакцiї постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31.12.2004р. N 1783)

     2. Державному комiтетовi стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї у тримiсячний термiн розробити i затвердити Методику визначення вартостi метрологiчних робiт за погодженням з Мiнiстерством економiки та з питань європейської iнтеграцiї i Державним комiтетом з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва, а також норми часу на повiрку засобiв вимiрювальної технiки.

     3. До набрання чинностi Методикою визначення вартостi метрологiчних робiт оплата цих робiт здiйснюється за тарифами, затвердженими в 1998 роцi Державним комiтетом по стандартизацiї, метрологiї та сертифiкацiї.

     4 . Визнати такою, що втратила чиннiсть, постанову Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 червня 1998 р. N 770 "Про оплату метрологiчних робiт, пов'язаних iз здiйсненням усiх видiв державного метрологiчного контролю" (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 22, ст. 806).

Прем'єр-мiнiстр України А.КIНАХ

Iнд. 28

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.