МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ
ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

Н А К А З

вiд 18.10.2001 N 242/419


Про пiдтвердження пiльг щодо звiльнення вiд сплати податку на додану вартiсть товарiв, робiт, послуг, що надходять в Україну у виглядi мiжнародної технiчної допомоги в рамках реалiзацiї Програми прикордонного спiвробiтництва Тасiс

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
5 листопада 2001 р. за N 931/6122


     З метою виконання положень Загальних правил, що застосовуються до меморандумiв про фiнансування, укладених мiж Урядом України та Комiсiєю Європейських Спiвтовариств 18 грудня 1994 року, Меморандуму взаєморозумiння щодо фiнансування програмою Тасiс будiвельних робiт, постачання обладнання i надання технiчної допомоги. Україна. Пункт пропуску Тиса, Меморандуму взаєморозумiння щодо фiнансування програмою Тасiс будiвельних робiт. Україна. Мiст через рiчку Буг та пiд'їзнi дороги. Ягодин, укладених мiж Урядом України та Комiсiєю Європейських Спiвтовариств 4 травня 2000 року, Н А К А З У Є М О:

     1. Затвердити форму довiдки-пiдтвердження щодо звiльнення вiд сплати податку на додану вартiсть товарiв, робiт, послуг, якi надходять в Україну у виглядi мiжнародної технiчної допомоги в рамках виконання проектiв Програми прикордонного спiвробiтництва Тасiс, що додається.

     2. Довiдка-пiдтвердження надається Департаментом мiжнародного розвитку та європейської iнтеграцiї Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України виконавцю проекту в одному примiрнику. Виконавець проекту надає субвиконавцям завiренi копiї отриманої довiдки-пiдтвердження.

     3. У довiдцi-пiдтвердженнi можуть бути зазначенi лише тi спiввиконавцi проекту технiчної допомоги, розрахунки з якими виконавець здiйснює зi спецiально визначеного рахунку згiдно iз статтею 2 додатку до "Загальних правил, що застосовуються до меморандумiв про фiнансування".

     4. Мiнiстерство економiки та з питань європейської iнтеграцiї України щомiсяця iнформує Державну податкову адмiнiстрацiю України про наданi довiдки-пiдтвердження.

     5. Департаменту мiжнародного розвитку та європейської iнтеграцiї Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України подати цей наказ на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

Мiнiстр економiки та з питань європейської iнтеграцiї України О.Шлапак
Голова Державної податкової адмiнiстрацiї України М.Азаров

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України та Державної податкової адмiнiстрацiї України
18.10.2001 N 242/419
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
5 листопада 2001 р. за N 931/6122

ДОВIДКА-ПIДТВЕРДЖЕННЯ
щодо звiльнення вiд сплати податку на додану вартiсть товарiв, робiт, послуг, якi надходять в Україну у виглядi мiжнародної технiчної допомоги в рамках виконання проектiв Програми прикордонного спiвробiтництва Тасiс

N __________ вiд _________

     МIЖНАРОДНI УГОДИ Загальнi правила, що застосовуються до меморандумiв про фiнансування, укладенi 28.12.94 мiж Урядом України та Комiсiєю Європейських Спiвтовариств; Меморандум взаєморозумiння щодо фiнансування програмою Тасiс будiвельних робiт, постачання обладнання i надання технiчної допомоги. Україна. Пункт пропуску Тиса; Меморандум взаєморозумiння щодо фiнансування програмою Тасiс будiвельних робiт. Україна. Мiст через рiчку Буг та пiд'їзнi дороги. Ягодин, укладенi 04.05.2000 мiж Урядом України та Комiсiєю Європейських Спiвтовариств.

     ПIДТВЕРДЖЕННЯ ПIЛЬГ ЩОДО звiльнення вiд сплати податку на додану вартiсть товарiв, робiт, послуг, якi надходять в Україну у виглядi технiчної допомоги, за поданням Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України.

     ПРОЕКТ  
(назва проекту мiжнародної технiчної допомоги)
     ОТРИМУВАЧ  
(повна назва установи - отримувача мiжнародної технiчної допомоги, код згiдно з ЄДРПОУ, iндивiдуальний податковий номер платника ПДВ)
     ВИКОНАВЕЦЬ  
(повна назва виконавця проекту мiжнародної технiчної допомоги, його мiсцезнаходження, код згiдно з ЄДРПОУ, iндивiдуальний податковий номер платника ПДВ)
     СУБВИКОНАВЦI  
(повнi назви субвиконавцiв проекту мiжнародної технiчної допомоги, їх мiсцезнаходження, коди згiдно з ЄДРПОУ, iндивiдуальнi податковi номери платникiв ПДВ)
     ДОГОВОРИ  
(номери та дати укладення субпiдрядних договорiв)
     АКТ ПРИЙМАННЯ ВИКОНАНИХ РОБIТ  
(номери та дати актiв приймання
 
виконаних робiт, у тому числi за субпiдрядними договорами,
 
суми прийнятих обсягiв робiт )

     ДОДАТКИ на ___________________ арк.
     (до довiдки додаються оригiнали актiв приймання виконаних робiт, у тому числi за субпiдрядними договорами)

     М.П.

     Посада /пiдпис/ /iнiцiали та прiзвище/

 

Начальник управлiння спiвробiтництва з ЄС та багатостороннього спiвробiтництва у галузi координацiї мiжнародної технiчної допомоги Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї України Н.Рябцева
Начальник управлiння мiжнародних зв'язкiв Державної податкової адмiнiстрацiї України Ю.Гладун
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.