ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

Н А К А З
м.Київ

вiд 06.11.2001 N 879


Про посилення та вдосконалення контролю за вантажами суб'єктiв ЗЕД, якi доглядаються в оперативних пiдроздiлах митницi

     З метою безпiдставних затримок автотранспортних засобiв у зонах митного контролю, недопущення ухилення суб'єктiв ЗЕД вiд сплати митних платежiв, забезпечення належного контролю за вантажами якi доглядаються в оперативних пiдроздiлах митницi, на виконання вимог наказу Держмиткому України вiд 06.05.95 р. N 198, НАКАЗУЮ:

     1. У разi виникнення необхiдностi проведення переогляду вантажiв, якi надходять на адресу суб'єктiв ЗЕД , начальнику вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушенням митних правил забезпечити проведення такого переогляду у зонi митного контролю Київської регiональної митницi за адресою Лепсе 8-а. У виключних випадках, за рiшенням керiвництва митницi, повторний огляд вантажу може проводитись у зонi митного контролю при ТВВ.

     2. Силами митної варти забезпечити охорону вантажу та роботу доглядової групи. При необхiдностi до огляду залучати представникiв ВТ та МВ, ВНТ та iнспекторiв ТВВ, якi мають досвiд оперативної роботи.

     3. Начальнику вiддiлу МТЗ та ЗРВ забезпечити вантажно-розвантажувальнi роботи у зонi митного контролю КРМ.

     4. Пiсля проведення митного огляду складається Акт про митний огляд товару, форма якого затверджена наказом ДМСУ вiд 28.11.2000 р. N 679.

     5. Контроль за виконанням наказу покладаю на заступникiв начальника Київської регiональної митницi згiдно їх функцiональних обов'язкiв.

     6. Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник Київської регiональної митницi О.I.Симонов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.