Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 692 від 23.09.2004

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

25.12.2001 р. N 831


Про внесення змiн до наказу Держмитслужби України вiд 09.08.99 N 507

     У зв'язку з набранням чинностi Законом України вiд 13.09.2001 N 2681-III "Про порядок ввезення (пересилання) в Україну, митного оформлення й оподаткування особистих речей, товарiв та транспортних засобiв, що ввозяться (пересилаються) громадянами на митну територiю України" i з метою вдосконалення та спрощення процедури митного контролю й митного оформлення товарiв i транспортних засобiв, тимчасово ввезених в Україну або вивезених за її межi громадянами пiд письмове зобов'язання про зворотне вивезення/ввезення, а також сприяння оперативному вирiшенню питань продовження термiну зворотного вивезення/ввезення цих товарiв i транспортних засобiв

     НАКАЗУЮ:

     1. Внести до наказу Держмитслужби України вiд 09.08.99 N 507 "Про делегування регiональним митницям та митницям прямого пiдпорядкування права на розгляд питань, пов'язаних з практичним регулюванням процесу митного оформлення речей, що належать громадянам", такi змiни:

     1.1. У назвi та текстi наказу слово "речей" замiнити словами "товарiв i транспортних засобiв".

     1.2. У пунктi 1:

     цифри "01.09.99" замiнити цифрами "25.12.2001";

     слова "(крiм транспортних засобiв)" виключити.

     2. Управлiнню аналiзу, прогнозування та зв'язкiв з громадськiстю (Козик Л.Г.) та Управлiнню органiзацiї митного контролю (Терещенко С.С.) забезпечити висвiтлення цього наказу в засобах масової iнформацiї.

     3. Управлiнню справами (Карпенко В.П.) забезпечити тиражування та доведення цього наказу до регiональних митниць, митниць.

     4. Начальникам регiональних митниць, митниць iнформувати громадян про вимоги цього наказу, у тому числi шляхом висвiтлення його в мiсцевих засобах масової iнформацiї та на наочних iнформацiйних стендах у мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митниць i в пунктах пропуску через державний кордон України.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Служби Пашка П.В.

Голова Служби М.М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.