Документ скасований: Наказ КРМ № 955 від 06.12.2002

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

ДОРУЧЕННЯ

25 сiчня 2002р. N 11

 
Щодо посилення контролю при митному оформленнi товарiв iз заявленою митною вартiстю менше нiж 100 доларiв США

     З метою вдосконалення роботи та запобiгання випадкiв ухилення суб'єктами ЗЕД сплати у повному обсязi встановлених чинним законодавством платежiв з причини заниження митної вартостi та на виконання п.1.4. наказу Київської регiональної митницi вiд 17.04.2001р. N 298

     ПРОПОНУЮ:

     1. Посилити контроль за митним оформленням товарiв, митна вартiсть яких становить менше нiж 100 доларiв США.

     2. Перевiрка заявленої митної вартостi таких товарiв здiйснюється уповноваженими на визначення митної вартостi iнспекторами оперативних пiдроздiлiв.

     3. Висновки щодо перевiрки митної вартостi зазначаються на зворотньому боцi листа суб'єкта ЗЕД, завiряються пiдписом та особистою номерною печаткою iнспектора та погоджуються з начальником вiдповiдного оперативного пiдроздiлу або особою, що його замiщує.

     4. У випадку, коли визначена митна вартiсть становить бiльш нiж заявлена уповноважений iнспектор складає Довiдку про визначення митної вартостi згiдно з наказом КРМ вiд 17.04.2001р. N 298.

     5. Звертати увагу на те, що при умовах поставки CIP (DDU, DDP) Київ фактурна вартiсть товару, вказана в iнвойсi, не може бути меншою, нiж вартiсть транспортування (перевезення) даного товару.

     6. Контроль за виконанням доручення покласти на начальникiв оперативних пiдроздiлiв.

Заступник начальника митницi Ю.М.Дворак
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.