КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 1 червня 2002 р. N 714


Про утворення Державної служби з охорони прав на сорти рослин та Українського iнституту експертизи сортiв рослин

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Утворити у складi Мiнiстерства аграрної полiтики на базi Державної комiсiї по випробуванню та охоронi сортiв рослин, що реорганiзується, Державну службу з охорони прав на сорти рослин як урядовий орган державного управлiння.

     2. Призначити головою Державної служби з охорони прав на сорти рослин Волкодава Вiктора Володимировича.

     3. Мiнiстерству аграрної полiтики подати в мiсячний термiн Кабiнетовi Мiнiстрiв України проект Положення про Державну службу з охорони прав на сорти рослин.

     4. Утворити Український iнститут експертизи сортiв рослин шляхом реорганiзацiї Державного центру сертифiкацiї, iдентифiкацiї та якостi сортiв рослин Державної комiсiї по випробуванню та охоронi сортiв рослин i пiдпорядкувати його новоутворенiй Державнiй службi з охорони прав на сорти рослин.

     5. У позицiї "Мiнiстерство аграрної полiтики" додатка 1 до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 лютого 2000 р. N 403 "Про затвердження граничної чисельностi працiвникiв апарату мiнiстерств, iнших центральних органiв виконавчої влади i пiдпорядкованих їм територiальних органiв та встановлення лiмiту легкових автомобiлiв, що їх обслуговують" (Офiцiйний вiсник України, 2000 р., N 9, ст. 339; 2001 р., N 20, ст. 851) цифри "466" замiнити цифрами "484".

     6. Мiнiстерству аграрної полiтики забезпечити фiнансування Державної служби з охорони прав на сорти рослин та Українського iнституту експертизи сортiв рослин у межах коштiв, передбачених Мiнiстерству на вiдповiднi цiлi у Державному бюджетi України на 2002 рiк.

     7. Взяти до вiдома, що Державна служба з охорони прав на сорти рослин та Український iнститут експертизи сортiв рослин розмiщуються по вул. Генерала Родимцева, 15, у м. Києвi.

Прем'єр-мiнiстр України А.КIНАХ

Iнд. 22

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.