ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м.Київ

вiд 05.06.2002 N 304


Про внесення змiни до Порядку зберiгання пiдприємствами товарiв та iнших предметiв, увезених на митну територiю України, пiд митним контролем

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
11 червня 2002 р. за N 493/6781


     З метою приведення нормативних актiв Державної митної служби України у вiдповiднiсть до чинного законодавства України НАКАЗУЮ:

     1. Унести змiну до пункту 2.9 Порядку зберiгання пiдприємствами товарiв та iнших предметiв, увезених на митну територiю України, пiд митним контролем, затвердженого наказом Державної митної служби України вiд 05.01.99 N 4 i зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 27.01.99 за N 45/3338, виклавши його в такiй редакцiї:

     "2.9. Якщо товари, якi перемiщуються через митний кордон України, визнано такими, що пiдлягають фiтосанiтарному, ветеринарному, екологiчному, радiологiчному чи iншим видам контролю на територiї України, то пiд час передання цих товарiв на зберiгання пiд митним контролем митному пiдроздiлу подаються товаросупровiднi документи, на яких мають бути проставленi вiдповiднi вiдмiтки (у виглядi штампiв, печаток тощо) служб фiтосанiтарного, ветеринарного, екологiчного, радiологiчного чи iнших видiв контролю".

     2. Управлiнню нетарифного регулювання (Пашинний О.I.) i Правовому управлiнню (Мельник М.В.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Начальникам регiональних митниць, митниць довести цей наказ до вiдома суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та пiдприємств, що здiйснюють декларування на пiдставi договору.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Служби Єгорова О.Б.

Голова Служби М.Каленський
ПОГОДЖЕНО
Голова Державного комiтету України з питань регуляторної полiтики та пiдприємництва О.В.Кужель
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.