ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
Київ

11 липня 2002 р. N 552


Про внесення змiн до наказу КРМ вiд 31.05.02 N 446 " Про затвердження Технологiї оперативного контролю за порядком заведення та провадження по справах про порушення митних правил"

     З метою вдосконалення пiдготовки справ про порушення митних правил для розгляду їх в судi:

     НАКАЗУЮ:

     1. Внести змiни та доповнення до "Технологiї оперативного контролю за порядком заведення та провадження по справах про порушення митних правил":

  • абзац 2 пункту 6 викласти в редакцiї: у разi необхiдностi визначення ( уточнення ) коду затриманих товарiв, посадова особа, яка склала протокол про порушення митних правил, направляє запит щодо встановлення коду товару, згiдно УКТ ЗЕД, до вiддiлу номенклатури Київської регiональної митницi з пакетом документiв та детальним описом товару, вiдповiдно до п.2.13 "Порядку роботи вiддiлу номенклатури при взаємодiї з оперативними пiдроздiлами", затвердженого наказом Київської регiональної митницi вiд 27.07.01 N 541;

  • в кiнцi абзацу 3 пункту 6 слова "службовою запискою" замiнити на "Рiшенням про визначення коду товару".

     2. Начальникам оперативних пiдроздiлiв митницi ознайомити особовий склад iз наказом та забезпечити виконання його вимог.

     3. Контроль за виконанням наказу покласти на начальникiв оперативних пiдроздiлiв.

     4. Загальний контроль за виконанням наказу покласти на заступника начальника митницi - начальника вiддiлення по боротьбi з контрабандою та порушеннями митних правил Кiма Р.Т.

Начальник митницi О.I.Симонов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.