Документ скасований: Постанова КМУ № 143 від 23.02.2005

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 23 серпня 2002 р. N 1239


Про звiльнення вiд обкладення податком на додану вартiсть операцiй з продажу та ввезення на митну територiю України товарiв (робiт, послуг), що закуповуються чи ввозяться представництвом мiжнародної органiзацiї - Офiсом зв'язку НАТО в Українi для пiдготовки та проведення спiльних з пiдроздiлами Збройних Сил вiйськових навчань "Кооператив Адвенче Ексчендж - 2002"

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Установити, що звiльнення вiд обкладення податком на додану вартiсть операцiй з продажу та ввезення на митну територiю України товарiв (робiт, послуг), що закуповуються чи ввозяться представництвом мiжнародної органiзацiї - Офiсом зв'язку НАТО в Українi для пiдготовки та проведення спiльних з пiдроздiлами Збройних Сил вiйськових навчань "Кооператив Адвенче Ексчендж - 2002", здiйснюється вiдповiдно до Порядку звiльнення вiд обкладення податком на додану вартiсть операцiй з продажу та ввезення (пересилання) на митну територiю України товарiв (робiт, послуг), передбачених для власних потреб дипломатичних представництв, консульських установ iноземних держав та представництв мiжнародних органiзацiй в Українi, а також для використання дипломатичним персоналом цих дипломатичних мiсiй та членами їх сiмей, якi проживають разом з особами цього персоналу, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 2 червня 1998 р. N 772 (Офiцiйний вiсник України, 1998 р., N 22, ст. 807; 1999 р., N 31, ст. 1621).

     2. Пiдакцизнi товари, що ввозяться на митну територiю України представництвом мiжнародної органiзацiї - Офiсом зв'язку НАТО в Українi для пiдготовки та проведення спiльних з пiдроздiлами Збройних Сил вiйськових навчань "Кооператив Адвенче Ексчендж - 2002", не пiдлягають обкладенню податком на додану вартiсть пiд час митного оформлення таких товарiв.

     3. Державнiй митнiй службi та Державнiй податковiй адмiнiстрацiї установити контроль за виконанням цiєї постанови.

Прем'єр-мiнiстр України А.КIНАХ

Iнд. 29

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.