ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

21.10.2002р. N 10/10-3432-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


     В доповнення до листа Держмитслужби вiд 10.10.2002 N 11/3-10-9354 повiдомляємо, що звiтнiсть про перемiщення товарiв по митних лiцензiйних складах за тиждень, митницями повинна подаватися на узагальнення регiональним митницям. Регiональнi митницi подають до Управлiння митних режимiв узагальненi вiдомостi за зразком, що додається. Iнформацiя про вiдсутнiсть МЛС в зонi дiяльностi митницi наводиться у супровiдному листi регiональної митницi. У разi, якщо через МЛС митницi перемiщення товарiв за звiтний перiод не вiдбувалося, iнформацiя про прiоритетнi товари, що знаходяться на МЛС на початок i на кiнець звiтного перiоду також подається у виглядi таблицi. Допускається супровiдний лист до звiту виконувати у форматi EXCEL.

     У графi "Характеристики вантажiв" наводиться назва прiоритетних по вартостi вантажiв, як тих, що були на складi на початок звiтного перiоду так i тих, що розмiщувалися на склад, або випускалися зi складу протягом звiтного перiоду.

     У строчцi "Загальна вартiсть" вказується митна вартiсть (графа 45 ВМД) у тисячах гривень по курсу встановленому Нацiональним банком України на останнiй день звiтного перiоду. Платежi також вказуються у тисячах гривень.

     Звертаємо Вашу увагу на наявнiсть нової графи "Внутрiшнiй транзит".

     Додаток: на файл у форматi "EXCEL".

Начальник Управлiння митних режимiв В.Заяц
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.