ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
м. Київ

24.10.2002 р. N 583


Про реорганiзацiю Сумської митницi

Iз змiнами i доповненнями, внесеними
наказом Державної митної служби України
вiд 02 грудня 2002 року N 668

     З метою подальшого вдосконалення штатної структури Сумської митницi та пiдвищення ефективностi роботи її оперативних пiдроздiлiв

     НАКАЗУЮ:

     1. Лiквiдувати митний пост "Велика Писарiвка" Сумської митницi. Код цього митного поста вважати недiйсним з 01.01.2003. Штатну чисельнiсть митницi залишити без змiн.

     2. Створити митний пост "Охтирка" i пiдпорядкувати його Сумськiй митницi. Встановити штатну чисельнiсть митного поста "Охтирка" у межах затвердженої штатної чисельностi Сумської митницi та фонду оплати працi за рахунок перерозподiлу штатної чисельностi цiєї митницi.

     3. Встановити код митного поста "Охтирка" - 80507.

(пункт 3 iз змiнами, внесеними згiдно з наказом Державної митної служби України вiд 02.12.2002р. N 668)

     4. Начальнику Сумської митницi Вологдiну В.Д.:

     4.1. Внести необхiднi змiни до штатної структури й штатного розпису митницi та подати їх для затвердження Головою Держмитслужби до Управлiння фiнансiв та бухгалтерського облiку.

     4.2. Забезпечити безперебiйне здiйснення митного контролю й митного оформлення товарiв та iнших предметiв, належних суб'єктам зовнiшньоекономiчної дiяльностi й громадянам, у зонi дiяльностi лiквiдованого митного поста "Велика Писарiвка" шляхом перерозподiлу зони його дiяльностi серед iнших пiдроздiлiв митницi за рахунок штатної чисельностi митницi.

     4.3. Забезпечити iнформування суб'єктiв зовнiшньоекономiчної дiяльностi та громадян у зонi дiяльностi митницi про змiни в структурi митницi.

     4.4. Вжити заходи щодо лiквiдацiї митного поста "Велика Писарiвка" вiдповiдно до вимог чинного законодавства.

     5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на начальника Схiдної регiональної митницi Тютюнника О.О.

Голова Служби М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.