ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

Н А К А З
м. Київ

28 жовтня 2002 року N 807


Про проведення експерименту

     З метою впорядкування формування центральної бази даних електронних копiй вантажних митних декларацiй (ЕК ВМД), попереднiх вантажних митних декларацiй (ПД ВМД) та попереднiх повiдомлень (ПП), застосування єдиного пiдходу до перевiрки правильностi заповнення електронних копiй зазначених документiв, забезпеченнi цiлiсностi центральної бази даних Держмитслужби та оперативностi її наповнення i на виконання вимог листа Держмитслужби вiд 23.10.02 р. N 11/4-16-9899-ЕП "Щодо передачi окремих функцiй пiдроздiлу митної статистики",

     НАКАЗУЮ:

     1. Розпочати проведення експерименту у транзитно-вантажному вiддiлi N 8 з 28 жовтня, а у транзитно-вантажному вiддiлi N 9 з 11 листопада.

     2. Начальникам ТВВ-8 i ТВВ-9 (Басенко В. М., Красуля С. Г.) забезпечити передачу електронних копiй ВМД i ПП у вiддiл iнформацiйноаналiтичної роботи та митної статистики.

     3. Начальнику вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики (Кузнiк В. I.) забезпечити передачу електронних копiй ВМД i ПП до iнформацiйно-аналiтичного митного управлiння.

     4. Начальнику вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики узагальнити результати проведення експерименту та до 1 грудня направити їх до центрального апарату Держмитслужби.

     5. Начальнику загального вiддiлу (Груша В. М.) забезпечити доведення наказу до пiдроздiлiв митницi.

     6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступникiв начальника митницi вiдповiдно до розподiлу функцiональних обов'язкiв.

Заступник Голови Служби - начальник митницi А.Є. Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.