ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

Н А К А З
м. Київ

25 листопада 2002р. N 902


Про скасування дiї наказiв Київської регiональної митницi

     Вiдповiдно до вимог iснуючого законодавства, з метою установлення єдиного порядку перемiщення сiльськогосподарської продукцiї, на яку вiдсутнiй сертифiкат вiдповiдностi, через митний кордон України та її подальшого розмiщення на митнi лiцензiйнi склади, що мають обладнання для вiдповiдних умов зберiгання кожної партiї ввезеної продукцiї,

     Н А К А З У Ю:

     1. Начальникам транзитно-вантажних вiддiлiв звертати увагу, пiд час надання у вiддiлi пiдтвердження Київської регiональної митницi (згiдно з роз'ясненням листа Держмитслужби України вiд 27.05.1998р. N 11/1-5298), на наявнiсть у митного лiцензiйного складу обладнання для вiдповiдних умов зберiгання кожної партiї сiльськогосподарської продукцiї (1-24 група УКТ ЗЕД).

     2. Вивантаження сiльськогосподарської продукцiї на зберiгання пiд митним контролем дозволяється тiльки за письмовим узгодженням з керiвництвом митницi, при умовi обгрунтування керiвництвом вiддiлу даної необхiдностi.

     3. Вважати такими, що втратили чиннiсть з моменту введення в дiю цього наказу, наказ Київської регiональної митницi вiд 28.07.1998р. N 469 "Про затвердження "Порядку оформлення продукцiї в митнiй зонi" та наказ Київської регiональної митницi вiд 01.09.1998р. N 565.

     4. Начальнику загального вiддiлу (Грушi В.М.) довести наказ до вiдома керiвництва оперативних вiддiлiв митницi.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покладаю на заступникiв начальника митницi Дворака Ю.М. та Ольховика О.М.

     6. Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник Голови Держмитслужби України начальник митницi А.Є. Гутник
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.