ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

24.01.2003 р. N 11/2-10-1167-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про захворювання тварин i птиць

     До вiдома та використання в роботi надсилаємо офiцiйнi повiдомлення Мiжнародного епiзоотичного бюро, надiсланi до Держмитслужби листами Головного державного iнспектора ветеринарної медицини України Вербицького П.I. вiд 21.01.2003 N15-2/100, N15-2/101, N15-2/102.

     1. Зареєстровано захворювання вiспою овець i кiз у Росiйськiй Федерацiї (Приморський край, Єврейська автономна область).

     Забороняється iмпорт в Україну з неблагополучних адмiнiстративних територiй Росiйської Федерацiї овець i кiз, продуктiв та сировини з них.

     Ввiз iнших сiльгосппродуктiв та сировини з цiєї країни повинен здiйснюватись згiдно з ветеринарними вимогами щодо iмпорту в Україну вантажiв, пiдконтрольних службi державної ветеринарної медицини.

     2. Зареєстровано захворювання птицi хворобою Ньюкасла у Сполучених Штатах Америки (Графства Лос-Анжелес, Орандж. Риверсайд, Сан Бернандино, Сан Диего штату Калiфорнiя).

     Забороняється iмпорт в Україну з неблагополучних адмiнiстративних територiй Сполучених Штатiв Америки птицi, продуктiв та сировини з неї.

     Ввiз iнших продуктiв та сировини з цiєї країни повинен здiйснюватись згiдно з ветеринарними вимогами щодо iмпорту в Україну вантажiв, пiдконтрольних службi державної ветеринарної медицини.

     3. Зареєстровано захворювання свиней класичною чумою у Республiцi Корея (провiнцiя Кионiти).

     Забороняється iмпорт в Україну з неблагополучних адмiнiстративних територiй Республiки Корея свиней, продуктiв та сировини з них.

     Ввiз iнших сiльгосппродуктiв та сировини з цiєї країни повинен здiйснюватись за погодженням з Державним департаментом ветеринарної медицини та згiдно з ветеринарними вимогами щодо iмпорту в Україну вантажiв, пiдконтрольних службi державної ветеринарної медицини.

Перший Заступник Голови Служби О.Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.