ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

вiд 10.06.97 р. N 11/2-5462

 

Начальникам регiональних митниць


     З метою упорядкування на рiвнi регiональних митниць роботи у напрямах класифiкацiї (кодування) товарiв та перевiрки сертифiкатiв походження розробити та пiдготувати до 30.06.97 року:

     1. Технологiчну схему взаємодiї мiж вiддiлом тарифiв та вартостi та iншими пiдроздiлами регiональної митницi (в тому числi митною лабораторiєю або Центральною митною лабораторiєю), а також митниць пiдпорядкованих регiональнiй при вирiшеннi питань класифiкацiї (кодування) товарiв.

     Зазначена схема має мiстити порядок вирiшення вiддiлом тарифiв та вартостi складних та спiрних питань класифiкацiї (кодування) товарiв (умови звернення; строки розгляду звернення; процедури опрацювання питання; форми висновку та iнше).

     У порядку мають бути викладенi також процедури одержання вiддiлом тарифiв та вартостi висновкiв класифiкацiйних експертиз митної лабораторiї; оформлення прийнятого класифiкацiйного рiшення; пiдготовка доведення цього рiшення до митниць, пiдпорядкованих регiональнiй, та iнформування Центрального апарату Держмитслужби у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби вiд 29.01.97 N 36.

     2. Технологiчну схему проведення регiональною митницею перевiрки сертифiкатiв про походження товарiв з України.

     Схема має мiстити порядок збору, узагальнення та опрацювання необхiдних для перевiрки документiв та матерiалiв, в тому числi i у випадках залучення до цiєї роботи митниць, пiдпорядкованих регiональнiй; пiдготовки довiдки про результати перевiрки та звiтування у вiдповiдностi до Iнструкцiї про проведення перевiрки сертифiкатiв, затвердженої наказом Держмитслужби вiд 25.04.97 N 187.

     Зазначенi технологiчнi схеми пiдлягають розгляду та узгодженню з Управлiнням з верифiкацiї сертифiкатiв про походження товарiв Держмитслужби України.

Перший заступник Голови Служби О. Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.