ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

вiд 02.06.98 р. N 10/1-1148-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Стосовно митного оформлення майна циркових колективiв

     З метою недопущення затримок при митному оформленнi прийому та вiдправки на гастролi закордонних i вiтчизняних циркових програм повiдомляємо, що пiдставою для оформлення таких програм є копiї облiкової картки Державної циркової компанiї України i довiдки про проведення декларування валютних цiнностей, доходiв та майна, що належать резиденту України i знаходяться за її межами, або довiдки про вiдсутнiсть за межами України валютних цiнностей та майна, завiренi вiдповiдальною посадовою особою (особами), призначеною начальником Київської регiональної митницi, з зазначенням у цих документах митницi, на якiй буде проведено оформлення товарiв та реквiзитiв зовнiшньоекономiчного контракту. Лист-узгодження при оформленнi не вимагається.

     При цьому повiдомляємо, що до складу компанiї входять такi цирки України як Днiпропетровський, Донецький, Запорiзький, Київський, Криворiзький, Луганський, Львiвський, Одеський, Севастопольський, Сiмферопольський, Харкiвський, Ялтинський а також Українська дирекцiя по пiдготовцi циркових атракцiонiв (м. Харкiв), Дирекцiя пересувних циркових колективiв України (м. Київ) i Державне художньо-творче пiдприємство (м. Харкiв).

     Для проведення митного оформлення вимагаються вищезазначена облiкова картка, зовнiшньоекономiчний контракт з цирковими органiзацiями iнших країн, укладений Державною цирковою компанiєю України, в якому визначаються обов'язки по оформленню митних документiв певним цирком, та iншi документи, з врахуванням абзацу першого цього листа.

Перший заступник Голови Служби О.Б. Єгоров
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.