КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 7 травня 1998 р. N 627


Про внесення змiн до пункту 14 Положення про гiгiєнiчну регламентацiю та державну реєстрацiю небезпечних факторiв

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Викласти абзаци третiй та четвертий пункту 14 Положення про гiгiєнiчну регламентацiю та державну реєстрацiю небезпечних факторiв, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 13 червня 1995 р. N 420 "Про затвердження Положення про гiгiєнiчну регламентацiю та державну реєстрацiю небезпечних факторiв i Порядку оплати робiт iз проведення гiгiєнiчної регламентацiї та державної реєстрацiї небезпечних факторiв" (ЗП України, 1995 р., N 8, ст. 219), у такiй редакцiї:

     "Реєструються всi iндивiдуальнi хiмiчнi та бiологiчнi речовини (сполуки), у тому числi полiмери та матерiали на їх основi, а також тi, що входять до складу сумiшевої продукцiї, якi виробляються та (або) застосовуються на територiї України чи ввозяться з-за кордону. Речовини, якi мають у своєму складi домiшки, що утворюються у процесi виробництва або застосування, реєструються як iндивiдуальнi речовини.

     На другому етапi (з 1999 року) державнiй реєстрацiї пiдлягають небезпечнi фактори фiзичного походження, у тому числi радiоактивнi".

Прем'єр-мiнiстр України В.ПУСТОВОЙТЕНКО

Iнд.28

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.