ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про внесення змiни до статтi 771 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення щодо вiдповiдальностi за самовiльне випалювання сухої рослинностi або її залишкiв

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Статтю 771 Кодексу України про адмiнiстративнi правопорушення (Вiдомостi Верховної Ради УРСР, 1984 р., додаток до N 51, ст. 1122) викласти в такiй редакцiї:

     "Стаття 771. Самовiльне випалювання сухої рослинностi або її залишкiв

     Випалювання сухої природної рослинностi або її залишкiв без дозволу органiв державного контролю у галузi охорони навколишнього природного середовища або з порушенням умов такого дозволу, а так само невжиття посадовими особами, якi одержали дозвiл на випалювання сухої природної рослинностi або її залишкiв, заходiв щодо своєчасного їх гасiння -

     тягнуть за собою накладення штрафу на громадян вiд п'яти до десяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян i на посадових осiб - вiд п'ятдесяти до сiмдесяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян.

     Тi самi дiї, вчиненi в межах територiй та об'єктiв природно-заповiдного фонду, -

     тягнуть за собою накладення штрафу на громадян вiд десяти до двадцяти неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян i на посадових осiб - вiд сiмдесяти до ста неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян".

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня його опублiкування.

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ,
20 лютого 2003 року
N 552-IV

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.