Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 692 від 23.09.2004

ДЕРЖАВНИЙ МИТНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ

Н А К А З
м.Київ

вiд 03.01.95 N 3


Про затвердження Правил митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України

     На виконання пункту 2 постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 31 травня 1994 року N 341 та з метою подальшого удосконалення порядку митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України НАКАЗУЮ:

     1. Затвердити Правила митного оформлення транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України.

     2. До окремого розпорядження, митне оформлення транспортних засобiв, що вивозяться за межi України громадянами для тимчасового користування, дозволяється здiйснювати як в митницi, в зонi дiяльностi якої проживають їх власники, так i в прикордонних митницях безпосередньо при перетинi митного кордону.

     3. Управлiнню матерiально-технiчного забезпечення (Терещенко М.Г.) забезпечити виготовлення та розсилання в митницi форми бланкiв автомобiльної митної декларацiї (форма МД-7).

     4. Прес-центру Держмиткому (Карпенко В.М.) забезпечити широке висвiтлення цього наказу та затверджених ним правил через засоби масової iнформацiї.

     5. Начальникам митниць iнформувати громадян та зацiкавленi органiзацiї в зонi дiяльностi митницi про затвердженi Правила (в тому числi шляхом їх висвiтлення в мiсцевих засобах масової iнформацiї та в наочних iнформацiйних стендах в мiсцях розташування вiдповiдних пiдроздiлiв митницi та на прикордонно-пропускних пунктах).

     6. Договiрно-правовому Управлiнню (Новосьолов О.Б.) iнформувати митнi органи сумiжних з Україною держав про введення в дiю затверджених Правил.

     7. Управлiнню справами (Ящук В.I.) пiсля державної реєстрацiї в Мiнiстерствi юстицiї забезпечити тиражування та розсилання цього наказу в митнi органи, МВС України, МО України, СБ України, Державний комiтет України по нагляду за охороною працi, Державний комiтет України по житлово-комунальному господарству, Мiнмолодьспорту України, Мiнсiльгосппроду України, МЗС, Держкомкордон України.

В.о.Голови Комiтету Е.А.Мiрошниченко
"Погоджено"
Мiнiстр внутрiшнiх справ України
27.12.1994 р.
В.I.Радченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.