Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 862 від 15.09.2005

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

20 грудня 1997 р. N 662


Про затвердження Iнструкцiї щодо органiзацiї охорони та митного супроводження пiдакцизних товарiв та iнших предметiв, у тому числi транзитних, а також дiяльностi чергової служби митної варти по контролю за їх перемiщенням

     З метою впорядкування та визначення дiй посадових осiб митних органiв пiд час органiзацiї охорони i супроводження пiдакцизних товарiв та iнших предметiв, у тому числi транзитних, а також контролю за їх перемiщенням по митнiй територiї України наказую:

     1. Затвердити Iнструкцiю щодо органiзацiї охорони i митного супроводження пiдакцизних товарiв та iнших предметiв, у тому числi транзитних, а також дiяльностi чергової служби митної варти по контролю за їх перемiщенням (додається).

     2. Начальникам регiональних митниць забезпечити доведення Iнструкцiї до вiдома пiдпорядкованих митниць та її вивчення особовим складом, який залучається до вирiшення цих питань.

     3. Наказ Держмитслужби вiд 03.06.97 р. N 246 "Про затвердження Тимчасової iнструкцiї щодо органiзацiї охорони i митного супроводження пiдакцизних товарiв та iнших предметiв i дiяльностi чергової служби митної варти по контролю за їх перемiщенням" вважати таким, що втратив чиннiсть.

     4. Правовому управлiнню (Буднiков М.П.) забезпечити реєстрацiю цього наказу в Мiнiстерствi юстицiї України.

     5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

ГОЛОВА СЛУЖБИ Л.В.ДЕРКАЧ
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.