Документ скасований: Наказ КРМ № 1143 від 25.11.2009

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Київ

11 червня 2003 р. N 602


Щодо удосконалення порядку завiрення вантажних митних декларацiй на транспортнi засоби для реєстрацiї в Державнiй автоiнспекцiї МВС України

     На виконання рiшення наради-зустрiчi керiвного складу Київської регiональної митницi з керiвниками пiдприємств - найбiльших платникiв податкiв, що акредитованi в зонi дiяльностi Київської регiональної митницi, наказую:

     1. Ввести в дiю Порядок завiрення вантажних митних декларацiй на транспортнi засоби для реєстрацiї в Державнiй автоiнспекцiї МВС України з 09.06.03.

     2. Заступнику начальника загального вiддiлу довести вимоги наказу до заступникiв начальника митницi, начальника вiддiлу по роботi з особовим складом та суб'єктiв ЗЕД.

     3. Контроль за виконанням наказу покладаю на першого заступника начальника Київської регiональної митницi Макаренка А.В.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Заступник Голови Служби - начальник Київської регiональної митницi А.Є.Гутник

 

Додаток
до наказу Київської регiональної митницi
вiд 11.06.2003 р. N 602

Порядок завiрення вантажних митних декларацiй на транспортнi засоби для реєстрацiї в Державнiй автоiнспекцiї

     1. Уповноважений представник суб'єкта зовнiшньоекономiчної дiяльностi надає до вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики 5-тi примiрники оригiналiв вантажних митних декларацiй (далi ВМД), або їх копiї, на транспортнi засоби та реєстр з зазначенням номерiв ВМД.

     2. Уповноважена посадова особа вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики звiряє оригiнал п'ятого аркуша ВМД або його копiю з електронною копiєю декларацiї.

     3. У разi вiдповiдностi оригiналу п'ятого аркуша ВМД або його копiї електроннiй копiї декларацiї, уповноважена посадова особа вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики у графi А ВМД робить надпис "ДАI", проставляє дату, особистий пiдпис та штамп вiддiлу.

     4. Уповноважена посадова особа вiддiлу iнформацiйно-аналiтичної роботи та митної статистики двiчi на день о 12.00 та о 16.00 надає декларацiї для затвердження заступнику начальника митницi вiдповiдно до графiку:

    Понедiлок - Серветник А.В.
Вiвторок - Дворак Ю.М.
Середа - Макаренко А.В.
Четвер - Савицький В.В.
П'ятниця - Савицький В.В.

     Пiдпис керiвника завiряється гербовою печаткою Київської регiональної митницi в загальному вiддiлi.

     5. Видача завiрених належним чином ВМД або їх копiй здiйснюється до 17.00 кожного робочого дня, а у п'ятницю та передсвятковi днi - до 16.00.

     Вантажнi митнi декларацiї видаються заявниковi на пiдставi таких документiв:

     - оригiналу чи копiї облiкової картки суб'єкта ЗЕД або доручення на особу, уповноважену на роботу з митницею;

     - документа, який засвiдчує особу.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.