МIНIСТЕРСТВО ЕКОНОМIКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ IНТЕГРАЦIЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 2 жовтня 2003 року N 271


Про органiзацiю роботи Мiнiстерства економiки та з питань європейської iнтеграцiї щодо надання уповноваження органам iз сертифiкацiї на проведення робiт з пiдтвердження вiдповiдностi в законодавчо регульованiй сферi

     На виконання постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 березня 2002 р. N 376 "Про затвердження порядку надання органам iз сертифiкацiї повноважень на проведення робiт з пiдтвердження вiдповiдностi у законодавчо регульованiй сферi" та з метою впорядкування дiяльностi Мiнiстерства щодо уповноваження органiв iз сертифiкацiї на проведення робiт з пiдтвердження вiдповiдностi у законодавчо регульованiй сферi наказую:

     1. Визначити вiдповiдальним у Мiнiстерствi за пiдготовку i експертизу документiв з уповноваження органiв iз сертифiкацiї на проведення робiт з пiдтвердження вiдповiдностi у законодавчо регульованiй сферi вiддiл технiчного регулювання.

     2. Покласти на начальника вiддiлу технiчного регулювання Стьопкiна В. Я. вiдповiдальнiсть за надання органам iз сертифiкацiї повноважень на проведення робiт з пiдтвердження вiдповiдностi у законодавчо регульованiй сферi у термiн, визначений законодавством.

     3. Директору адмiнiстративно-господарського департаменту Дробному В. В. забезпечити вiддiл технiчного регулювання комп'ютерним обладнанням.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Мiнiстра Першина В. Л.

Мiнiстр В. Хорошковський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.