НАЦIОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
Департамент валютного регулювання

вiд 23.02.2004 р. N 13-411/898

 

Територiальним управлiнням, банкам України та їх фiлiям, ОПЕРУ НБУ, Центральнiй розрахунковiй палатi, Департаменту iнформатизацiї, структурним одиницям НБУ


     Департамент валютного регулювання повiдомляє, що у зв'язку зi змiною ЦБ Росiйської Федерацiї лiтерного та цифрового кодiв росiйського рубля з "810 RUR" на "643 RUB" Нацiональний банк України постановою вiд 18.02.2004 N 67 внiс вiдповiднi змiни до Класифiкатора iноземних валют та банкiвських металiв i Положення про встановлення офiцiйного курсу гривнi до iноземних валют та курсу банкiвських металiв.

     Про дату набрання чинностi зазначеної постанови буде повiдомлено пiсля державної реєстрацiї її в Мiнiстерствi юстицiї України.

     Враховуючи зазначене, а також з метою забезпечення вiдповiдних умов для ведення уповноваженими банками України валютних операцiй Нацiональний банк України на термiн з 1 по 31 березня 2004 року вводить додатково до перелiку iноземних валют, до яких офiцiйний курс гривнi встановлюється щоденно, а також до Довiдника кодiв валют KL_R030 новi коди росiйського рубля "643 RUB". Стара та нова ознаки росiйського рубля (810 RUR та 643 RUB) функцiонуватимуть одночасно.

Заступник директора Департаменту валютного регулювання О. Мельничук
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.