ДЕРЖАВНА ПОДАТКОВА АДМIНIСТРАЦIЯ УКРАЇНИ

вiд 16.02.2004 р. N 2461/7/19-2117/116


     Державна податкова адмiнiстрацiя України направляє для використання в роботi унiфiковану форму Довiдки про вiдсутнiсть заборгованостi з податкiв i зборiв (обов'язкових платежiв), що контролюються пiдпорядкованими органами Державної податкової адмiнiстрацiї України, Пенсiйного фонду України та Фонду загальнообов'язкового державного соцiального страхування, розроблену з метою забезпечення виконання пункту 6 Порядку вiдкриття i лiквiдацiї магазинiв безмитної торгiвлi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.2003 р. N 1089.

     Органи Державної податкової служби надають Довiдку про вiдсутнiсть заборгованостi з податкiв i зборiв (обов'язкових платежiв) за формою, що додається, за письмовою заявою платника щодо надання такої довiдки для отримання дозволу на вiдкриття магазину безмитної торгiвлi. Довiдка надається у термiн до 15 календарних днiв, який встановлено для розгляду звернень установ, пiдприємств, органiзацiй та громадян пiдпунктами 4.2.7 та 4.2.11 пункту 4.2 Типової iнструкцiї з дiловодства в органах державної податкової служби, затвердженої наказом ДПА України вiд 01.07.98 р. N 315 (iз змiнами i доповненнями).

     Довiдка надається платнику податкiв на пiдставi даних карток особових рахункiв за умови вiдсутностi податкового боргу у значеннi, встановленому пунктом 1.3 статтi 1 Закону України "Про порядок погашення зобов'язань платникiв податкiв перед бюджетами та державними цiльовими фондами".

     Довiдку за наведеною формою слiд надавати у разi звернення платника iз запитом про пiдтвердження вiдсутностi податкового боргу за iншими причинами. При цьому, замiсть посилання на постанову КМУ вiд 17.07.2003 р. N 1089 вказується вiдповiдний нормативний документ, що передбачає отримання платником такої Довiдки, та/або назва установи (органiзацiї, закладу), для подання якiй надано Довiдку.

Заступник Голови Ю. Гриб

 

Додаток
до листа ДПА України
вiд 16 лютого 2004 р. N 2461/7/19-2117/116
  
ДОВIДКА
про вiдсутнiсть заборгованостi з податкiв i зборiв (обов'язкових платежiв), що контролюються органами
_____________________________________________
(назва контролюючого органу, що надає довiдку)
N ____ вiд "___" ____________ 20__ року
Платник податкiв
                   
код за ЄДРПОУ / реєстрацiйний (облiковий) номер платника податкiв / номер ДРФО (потрiбне пiдкреслити)
 
(повна назва або прiзвище, iм'я, по батьковi для фiзичної особи)
 
(мiсцезнаходження/мiсце проживання)

станом на "___" ____________ 200_ року не має заборгованостi iз сплати податкiв, зборiв (обов'язкових платежiв)

 
 

    Довiдка надається для подання органам Державної митної служби України вiдповiдно до вимог постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 17.07.2003 р. N 1089 "Про затвердження Порядку вiдкриття i лiквiдацiї магазинiв безмитної торгiвлi та Правил продажу товарiв магазинами безмитної торгiвлi".
    Дiйсна протягом 10 днiв з дня видачi, до "___" ____________ 200_ року.

Керiвник контролюючого органу _________________
(пiдпис)
_________________
(П. I. Б.)
Посадова особа контролюючого органу _________________
(пiдпис)
_________________
(П. I. Б.)
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.