МIНIСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛIТИКИ УКРАЇНИ

Н А К А З

30.04.2004 N 142


Про внесення змiн до Правил державної реєстрацiї та облiку тракторiв, самохiдних шасi, самохiдних сiльськогосподарських, дорожньо-будiвельних i мелiоративних машин, тракторних причепiв

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
7 травня 2004 р. за N 584/9183


     З метою упорядкування Правил державної реєстрацiї та облiку тракторiв, самохiдних шасi, самохiдних сiльськогосподарських, дорожньо-будiвельних i мелiоративних машин, тракторних причепiв наказую:

     1. Пункт 3.1 Правил державної реєстрацiї та облiку тракторiв, самохiдних шасi, самохiдних сiльськогосподарських, дорожньо-будiвельних i мелiоративних машин, тракторних причепiв, затверджених наказом Мiнiстерства аграрної полiтики України вiд 25.05.2000 N 75, зареєстрованим у Мiнiстерствi юстицiї України 28.07.2000 за N 456/4677, викласти в такiй редакцiї:

     "Реєстрацiя машин власникiв проводиться органами Держтехнагляду з видачею свiдоцтва про реєстрацiю".

     2. Пункт 3.2 викласти в такiй редакцiї:

     "У разi виявлення недостовiрностi документiв, поданих для реєстрацiї машин, вiдповiдна iнформацiя передається у правоохороннi органи".

     3. Державнiй iнспекцiї по нагляду за технiчним станом машин, обладнання та якiстю пально-мастильних матерiалiв (Гордiєнко В.А.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Мiнiстра Яковенка В.П.

Мiнiстр В.Слаута
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.