У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про внесення змiн до Указу Президента України вiд 10 червня 1997 року N 503

     Внести до Указу Президента України вiд 10 червня 1997 року N 503 "Про порядок офiцiйного оприлюднення нормативно-правових актiв та набрання ними чинностi" (зi змiнами, внесеними Указами вiд 4 грудня 1997 року N 1327 та вiд 8 квiтня 2004 року N 399) такi змiни:

     1) у статтi 1:

     у частинi другiй абзац "Вiдомостi Верховної Ради України" виключити;

     доповнити статтю пiсля частини другої новою частиною такого змiсту:

     "Офiцiйними друкованими виданнями, в яких здiйснюється офiцiйне оприлюднення законiв та iнших актiв Верховної Ради України, є також газета "Голос України", "Вiдомостi Верховної Ради України".

     У зв'язку з цим частини третю та четверту вважати вiдповiдно частинами четвертою i п'ятою;

     2) статтю 6 викласти в такiй редакцiї:

     "6. Якщо закон України, iнший акт Верховної Ради України опублiковано в будь-якiй iз газет, зазначених у частинах другiй i третiй статтi 1 цього Указу, до його опублiкування в "Офiцiйному вiснику України", "Вiдомостях Верховної Ради України", вiн набирає чинностi пiсля опублiкування в тiй iз вказаних газет, де його опублiковано ранiше.

     Якщо iнший нормативно-правовий акт опублiковано в газетi "Президентський вiсник" або в газетi "Урядовий кур'єр" до його опублiкування в "Офiцiйному вiснику України", вiн набирає чинностi пiсля опублiкування в тiй iз зазначених газет, де його опублiковано ранiше".

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ
28 травня 2004 року
N 589/2004

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.