ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

22.07.2004р. N 16/16-3045-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Про посилення контролю за розмiщенням на митних лiцензiйних складах товарiв, ввезених на митну територiю України, з високим рiвнем оподаткування при оформленнi їх в режим iмпорту

     На виконання пункту 8 Протокольного рiшення вiд 30.06.04 N 6 наради у Голови Держмитслужби щодо планових показникiв по перерахуванню коштiв до державного бюджету України зобов'язую керiвникiв митних органiв:

     1. Проаналiзувати стан розмiщення та знаходження на митних лiцензiйних складах (далi - МЛС) товарiв, ввезених на митну територiю України з високим рiвнем оподаткування при оформленнi їх в режим iмпорту.

     2. Запровадити щотижневу перевiрку наявностi зазначених категорiй товарiв, що розмiщенi в режимi МЛС.

     3. Митне оформлення вказаних товарiв при розмiщеннi їх в режим iмпорту або транзиту з МЛС здiйснювати з обов'язковим комiсiйним митним оглядом товарiв. Комiсiйний митний огляд здiйснювати також в пунктах пропуску через державний кордон України при вивезеннi товарiв за межi України.

     4. Регiональним митницям та митницям прямого пiдпорядкування щомiсячно надавати Управлiнню технологiй митного контролю узагальнену iнформацiю з порушеного питання.

Заступник директора Департаменту органiзацiї митного контролю - начальник Управлiння технологiй митного контролю А.I.Сербайло
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.