У К А З
ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про прийняття змiни до Угоди про заснування Європейського банку реконструкцiї та розвитку

     Прийняти змiну, внесену постановою Ради Керуючих Європейського банку реконструкцiї та розвитку вiд 30 сiчня 2004 року N 90 до Угоди про заснування Європейського банку реконструкцiї та розвитку (додається).

Президент України Л.КУЧМА

м. Київ
5 липня 2004 року
N 748/2004

 

Офiцiйний переклад

Змiна до Угоди про заснування Європейського банку реконструкцiї та розвитку

     Статтю 1 Угоди про заснування Європейського банку реконструкцiї та розвитку викласти в такiй редакцiї (* - новий текст):

Стаття 1
МЕТА

     Мета Банку полягає у тому, щоб, роблячи внесок до економiчного прогресу i реконструкцiї, сприяти переходу до вiдкритої економiки, орiєнтованої на ринок, а також розвитку приватної та пiдприємницької iнiцiативи у країнах Центральної та Схiдної Європи, якi вiдданi принципам багатопартiйної демократiї, плюралiзму та ринкової економiки i впроваджують їх у життя.

     * Мета Банку може також досягатись у Монголiї на тих самих умовах. У зв'язку з цим будь-яке посилання в цiй Угодi та додатках до неї на "країни Центральної та Схiдної Європи", "країни з Центральної та Схiдної Європи", "країна-отримувач (або країни-отримувачi)" або "країна-отримувач, член Банку (або країни-отримувачi, члени Банку)" стосується також i Монголiї.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.