ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

06.08.2004р. N 25/7-9-18/9754-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць


Щодо процедури подання вiдомостей до Державного регiстру джерел iонiзуючого випромiнювання (ДIВ) у разi ввезення (вивезення) ДIВ

     Для використання в роботi надсилаємо Порядок державної реєстрацiї iонiзуючого випромiнювання (далi - Порядок реєстрацiї), затверджений постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 16.11.00 N 1718 (додається).

     Положення п.22 Порядку реєстрацiї стосуються виключно митних органiв. Посадовою особою у пунктi пропуску на митному кордонi України перевiряється вiдповiднiсть товаросупровiдних документiв вiдомостям, якi внесенi експортером (iмпортером) у пункти 1 - 7 повiдомлення до Державного регiстру джерел iонiзуючого випромiнювання у разi ввезення (вивезення) ДIВ (далi - Повiдомлення), та пiсля перевiрки ставиться штамп "Пiд митним контролем" в пунктi 8 або 9 Повiдомлення. Це повiдомлення у термiн, що не перевищує 5 дiб з моменту ввезення (вивезення) ДIВ, надсилається митницею до Головного реєстрацiйного центру (03680 МСП, м. Київ-150, вул. Горького, 152). Повiдомлення з вiдмiткою митницi є формою офiцiйної iнформацiї Держмитслужби про перетин ДIВ митного кордону України.

     Звертаємо увагу митниць на неприпустимiсть порушення термiнiв вiдправки Повiдомлень та недопущення випадкiв пропуску через митний кордон України ДIВ без дозволу на iмпорт (експорт) ДIВ та вищевказаного Повiдомлення.

     Лист Держмитслужби вiд 30.06.00 N 10/4-2385-ЕП вважати таким, що втратив чиннiсть.

     Додаток: на 23 арк.

Заступник Голови Служби Ю.Коновченко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.