ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
СХIДНА РЕҐIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ
м. Харкiв

12.02.2004 р. N 123


Про втрату чинностi наказу Схiдної регiональної митницi

     В зв'язку з набуттям чинностi Митного кодексу України вiд 11.07.02. N 92-IV та наказу Держмитслужби України вiд 26.12.03 N 918 "Про внесення змiн до Порядку застосування митного режиму тимчасового ввезення (вивезення)", зареєстрованого у Мiнiстерствi юстицiї 16.01.04 за N 62/8661 з метою приведення нормативно-правових актiв Схiдної регiональної митницi у вiдповiднiсть до законодавства України наказую:

     1. Уважати таким, що втратив чиннiсть, наказ Схiдної регiональної митницi вiд 14.05.02 N 340 "Про затвердження Технологiчної схеми взаємодiї структурних пiдроздiлiв митницi щодо здiйснення митного контролю за тимчасовим увезенням (вивезенням) та зворотнiм вивезенням(увезенням) товарiв та iнших предметiв, якi перемiщуються через митний кордон України".

     2. Начальникам пiдпорядкованих митниць довести цей наказ до особового складу митниць та до вiдома суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi.

     3. Начальнику загального вiддiлу Єльнiковiй О.П. направити даний наказ згiдно з розсилкою.

     4. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника Схiдної регiональної митницi вiдповiдно до розподiлу обов'язкiв.

Т. в. о. начальника Схiдної регiональної митницi В.Г. Черепащук
Начальник ВОМК М.А. Мартинов

     Виконавець: О.М. Денисенко

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.