Документ скасований: Постанова КМУ № 382 від 24.06.2016

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
Київ

вiд 8 вересня 2004 р. N 1167


Про внесення змiн до Порядку проведення аналiзу результатiв функцiонування спецiальних (вiльних) економiчних зон i територiй iз спецiальним режимом iнвестицiйної дiяльностi

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Внести до Порядку проведення аналiзу результатiв функцiонування спецiальних (вiльних) економiчних зон i територiй iз спецiальним режимом iнвестицiйної дiяльностi, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 28 лютого 2001 р. N 184 (Офiцiйний вiсник України, 2001 р., N 9, ст. 362, N 52, ст. 2354), змiни, що додаються.

     2. Мiнiстерству економiки та з питань європейської iнтеграцiї, Мiнiстерству фiнансiв, Мiнiстерству аграрної полiтики, Мiнiстерству промислової полiтики, Мiнiстерству транспорту, Державнiй митнiй службi та Державнiй податковiй адмiнiстрацiї затвердити до 1 грудня 2004 р. критерiї оцiнки, основнi параметри та показники дiяльностi спецiальних (вiльних) економiчних зон i територiй iз спецiальним режимом iнвестицiйної дiяльностi.

Прем'єр-мiнiстр України В.ЯНУКОВИЧ

Iнд. 27

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 8 вересня 2004 р. N 1167

ЗМIНИ,
що вносяться до Порядку проведення аналiзу результатiв функцiонування спецiальних (вiльних) економiчних зон i територiй iз спецiальним режимом iнвестицiйної дiяльностi

     1. Абзац шостий пункту 3 викласти у такiй редакцiї:

     "Критерiї оцiнки, основнi параметри та показники дiяльностi СЕЗ i ТПР затверджуються Мiнекономiки, Мiнфiном, Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики, Мiнтрансом, Держмитслужбою та Державною податковою адмiнiстрацiєю".

     2. У пунктi 8:

     1) в абзацi першому пiдпункту 1 слова "за формою згiдно з додатком 2" виключити;

     2) у пiдпунктi 2:

     а) в абзацi третьому:

     доповнити абзац пiсля слова "Держмитслужбi" словами "Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики та Мiнтрансу вiдповiдно до їх компетенцiї";

     слова i цифри "(додаток 3)" i "(додаток 4)" виключити;

     б) в абзацi четвертому слова i цифру "за роками за формою згiдно з додатком 5" замiнити словами "на наступнi п'ять рокiв";

     в) доповнити пiдпункт пiсля абзацу восьмого новими абзацами такого змiсту:

     "створення нових та збереження iснуючих робочих мiсць, зайнятiсть та доходи населення;

     розвиток зовнiшньоекономiчних зв'язкiв;

     запровадження систем управлiння якiстю та управлiння навколишнiм природним середовищем вiдповiдно до мiжнародних стандартiв серiї ISO".

     У зв'язку з цим абзаци дев'ятий - тринадцятий вважати вiдповiдно абзацами дванадцятим - шiстнадцятим;

     г) в абзацi чотирнадцятому слова "з митного облаштування" замiнити словами "iз створення митної iнфраструктури".

     3. У пунктi 9:

     абзац перший пiсля слiв "Державна податкова адмiнiстрацiя" доповнити словами "Держмитслужба";

     доповнити пункт абзацом такого змiсту:

     "Для здiйснення комплексної оцiнки бюджетної ефективностi запровадження пiльгового режиму оподаткування та визначення його впливу на фiнансовий стан пiдприємств Мiнфiн, Державна податкова адмiнiстрацiя та Держмитслужба можуть застосовувати розрахунковi (iнтегральнi, вiдноснi, iндекснi, синтетичнi), балансовi, нормативнi та граничнi показники, проводити факторний аналiз тощо".

     4. Доповнити Порядок пiсля пункту 9 новими пунктами 91 i 92 такого змiсту:

     "91. Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики та Мiнтранс на пiдставi документiв, поданих Радою мiнiстрiв Автономної Республiки Крим i облдержадмiнiстрацiями, в межах своєї компетенцiї аналiзують вплив реалiзацiї iнвестицiйних проектiв у СЕЗ i ТПР на:

     розвиток галузей агропромислового виробництва, промислового сектору економiки i транспортного комплексу;

     стан конкурентного середовища на загальнодержавному та регiональних ринках товарiв, робiт, послуг (з отриманням у разi потреби вiд Ради мiнiстрiв Автономної Республiки Крим i облдержадмiнiстрацiй додаткової iнформацiї за окремими проектами);

     науково-технiчний та iнновацiйний розвиток.

     92. Для проведення аналiзу функцiонування СЕЗ i ТПР Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики, Мiнтранс, Мiнфiн, Державна податкова адмiнiстрацiя та Держмитслужба можуть:

     додатково залучати власнi бази даних, iншi данi, отриманi вiдповiдно до законодавства;

     розробляти i використовувати (в разi потреби) спецiальнi методики, запроваджувати власну систему оцiночних показникiв".

     5. Абзац четвертий пiдпункту 1 пункту 10 пiсля слiв "результатiв iнвестицiйної" доповнити словом "iнновацiйної".

     6. Доповнити Порядок пiсля пункту 10 новим пунктом 101 такого змiсту:

     "101. Мiнекономiки подає до 1 березня року, що настає за звiтним, Антимонопольному комiтету за узгодженою з ним формою перелiк суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi, що реалiзують iнвестицiйнi проекти у СЕЗ i ТПР.

     Антимонопольний комiтет подає до 10 квiтня року, що настає за звiтним, Мiнекономiки iнформацiю про факти порушень антимонопольного законодавства та законодавства про захист економiчної конкуренцiї суб'єктами, що реалiзують iнвестицiйнi проекти у СЕЗ i ТПР".

     7. Абзац перший пункту 11 пiсля слова "Мiнфiн" доповнити словами "Мiнтранс (у частинi оцiнки дiяльностi спецiальних економiчних зон зовнiшньоторговельного типу)".

     8. Пункт 12 викласти у такiй редакцiї:

     "12. За результатами аналiзу Мiнфiн, Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики, Мiнтранс, Державна податкова адмiнiстрацiя та Держмитслужба надають до 10 , квiтня року, що настає за звiтним, Мiнекономiки вiдповiднi висновки в межах їх компетенцiї".

     9. Пункт 13 пiсля слiв "висновкiв Мiнфiну" доповнити словами "Мiнагрополiтики, Мiнпромполiтики, Мiнтрансу".

     10. Додатки 1-5 до цього Порядку виключити.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.