Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 634 від 15.06.2010

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

Н А К А З
Київ

29.09.04 N 711


Про введення в дослiдну експлуатацiю програмно-iнформацiйного комплексу "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування"

     З метою автоматизацiї облiку в Єдинiй автоматизованiй iнформацiйнiй системi Держмитслужби України (далi - ЄАIС Держмитслужби) свiдоцтв про визнання пiдприємства декларантом та квалiфiкацiйних свiдоцтв осiб, уповноважених на декларування, i для використання цiєї iнформацiї при митному оформленнi товарiв i транспортних засобiв наказую:

     1. Розпочати з 11.10.04 дослiдну експлуатацiю програмно-iнформацiйного комплексу (далi - ПIК) "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування".

     2. Роботу здiйснювати iз серверами ЄАIС Держмитслужби.

     3. Начальникам регiональних митниць, митниць:

     3.1. До 11.10.04:

     визначити посадову особу, вiдповiдальну за проведення дослiдної експлуатацiї ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування";

     визначити посадових осiб для надання їм прав доступу до ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування";

     забезпечити проведення робiт з надання посадовим особам регламентованого доступу до ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування" (код задачi - 20 "Порядок видачi лiцензiй", код ролi - 10 "Ведення реєстру декларантiв", код ролi - 11 "Перегляд реєстру декларантiв") вiдповiдно до вимог Порядку регламентованого доступу користувачiв до ЄАIС Держмитслужби, затвердженого наказом Держмитслужби України вiд 20.08.02 N 452 ДСК.

     3.2. Забезпечити введення iнформацiї про свiдоцтва про визнання пiдприємства декларантом та квалiфiкацiйнi свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування, до ЄАIС Держмитслужби протягом доби пiсля їх видачi.

     3.3. До 10.12.04 пропозицiї та зауваження щодо роботи ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування" надiслати до Управлiння iнформацiйного забезпечення та митної статистики (далi - УIЗМС).

     4. Т.в.о. начальника УIЗМС Нiколайчуку О.О.:

     4.1. До 11.10.04:

     включити ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування" до перелiку ПIК ЄАIС Держмитслужби;

     забезпечити регiональнi митницi, митницi iнструктивними матерiалами для роботи з ПIК "Ведення облiку осiб, що здiйснюють декларування на пiдставi квалiфiкацiйного свiдоцтва особи, уповноваженої на декларування".

     4.2. До 30.12.04 розглянути надiсланi вiдповiдно до пункту 3.3 цього наказу пропозицiї та зауваження й визначити при потребi строк допрацювання ПIК i впровадження його в постiйну експлуатацiю.

     5. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника Голови Служби Iванюка М.М.

Голова Служби М.Каленський
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.