МIНIСТЕРСТВО ТРАНСПОРТУ ТА ЗВ'ЯЗКУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

вiд 13 грудня 2004 року N 1098


Про затвердження Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
28 грудня 2004 р. за N 1657/10256


     Вiдповiдно до статей 3 та 144 Кодексу торговельного мореплавства України та пункту 4 Положення про Мiнiстерство транспорту та зв'язку України, затвердженого Указом Президента України вiд 27.08.2004 N 1009, наказую:

     1. Затвердити Правила оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом (далi - Правила), що додаються.

     2. Державному департаменту морського i рiчкового транспорту (Работньов В. Г.):

     2.1. Забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     2.2. Довести цей наказ до вiдома зацiкавлених пiдприємств, установ, органiзацiй, фiзичних осiб та забезпечити контроль за його виконанням.

     3. Пiсля введення в дiю цього наказу вважати таким, що не застосовується на територiї України, керiвний документ Мiнморфлоту СРСР вiд 02.01.90 РД N 31.10.07-89 "Правила оформления грузовых и перевозочных документов".

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Мiнiстра Касапчука В. А.

Мiнiстр Г. Кiрпа

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Мiнiстерства транспорту та зв'язку України
вiд 13 грудня 2004 р. N 1098
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
28 грудня 2004 р. за N 1657/10256

ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ВАНТАЖНИХ ПЕРЕВIЗНИХ ДОКУМЕНТIВ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ МОРСЬКИМ ТРАНСПОРТОМ

1. Загальнi положення

     1.1. Правила оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом (далi - Правила) розробленi вiдповiдно до статей 3 та 144 Кодексу торговельного мореплавства України i встановлюють порядок оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення вантажiв морським транспортом.

     1.2. Правила поширюються на морськi порти України та всiх суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi, що є учасниками процесу транспортування вантажiв через цi порти.

     1.3. Правила встановлюють порядок оформлення вантажних перевiзних документiв, за формами бланкiв, що додаються.

     Застосування iнших форм бланкiв вантажних перевiзних документiв, не передбачених цими правилами, не допускається.

2. Вимоги до заповнення бланкiв вантажних перевiзних документiв

     2.1. При оформленнi вантажних перевiзних документiв графи форм бланкiв (додатки 1 - 16) заповнюються таким чином:

     а) "Вiдправник" - указується точне i повне найменування пiдприємства, органiзацiї, установи або фiзичної особи - вiдправника вантажу. Якщо вантаж вiдправляється фiзичною особою, зазначається прiзвище, iм'я та по батьковi особи, яка вiдправляє вантаж.

     У графi може бути вказана тiльки одна юридична чи фiзична особа.

     б) "Мiсцезнаходження (мiсце проживання) вiдправника" - вказуються поштовий iндекс i адреса вiдправника з назвою країни, мiста або населеного пункту, району, вулицi та номера будинку. Замiсть повної адреси може бути вказаний номер абонементної поштової скриньки.

     Скорочене найменування мiсцезнаходження (мiсця проживання) не допускається.

     в) "Одержувач" - указуються точне i повне найменування пiдприємства, органiзацiї, установи, особи - одержувача вантажу. Якщо вантаж одержує фiзична особа, зазначається прiзвище, iм'я та по батьковi особи, яка одержує вантаж.

     У графi може бути вказана тiльки одна юридична чи фiзична особа.

     г) "Мiсцезнаходження (мiсце проживання) одержувача" - вказуються поштовий iндекс i адреса одержувача iз назвою країни, мiста або населеного пункту, району, вулицi та номера будинку. Замiсть повної адреси може бути вказаний номер абонементної скриньки.

     Телеграфне i скорочене найменування адреси не допускаються.

     ґ) "Вантажовласник" - указуються точне i повне (без скорочення) найменування пiдприємства, органiзацiї, установи чи прiзвище, iм'я та по батьковi фiзичної особи.

     У графi може бути вказана тiльки одна юридична чи фiзична особа.

     д) "Судно" - вказується повне (без скорочення) найменування судна англiйською мовою, що зазначене в суднових документах. Допускається написання найменування судна українською мовою пiд час заповнення складських вантажних документiв. При здiйсненнi внутрiшнiх перевезень - вказується повне (без скорочень) найменування судна українською мовою.

     е) "Порт навантаження" i "порт вивантаження" - вказуються повнi (без скорочень) найменування портiв.

     є) "Країна призначення" - вказується повне (без скорочень) найменування держави, до якої адресується вантаж.

     ж) "Найменування вантажу" - вказується повне i точне найменування вантажу вiдповiдно до єдиної тарифно-статистичної номенклатури вантажiв, визначенiй у Збiрнику тарифiв на роботи i послуги, що надаються вантажовласникам морськими портами України, затвердженого наказом Мiнiстерства транспорту України вiд 31.10.95 N 392 та зареєстрованого Мiнiстерством юстицiї України 26.12.95 за N 476/1012.

     Вантажi, найменування яких вiдсутнi у єдинiй тарифно-статистичнiй номенклатурi вантажiв, визначенiй у Збiрнику тарифiв на роботи i послуги, що надаються вантажовласникам морськими портами України, зазначаються пiд тiєю назвою, пiд якою вони зазначенi у стандартах або технiчних умовах на виготовлення продукцiї.

     У випадку вiдсутностi стандартiв чи технiчних умов на вантаж, вiн зазначається в перевiзних документах найменуванням, пiд яким використовується у виробництвi чи товарообiгу. У цьому разi вiдправник повинен указати вiдмiннi ознаки вантажу, достатнi для вiднесення його до тiєї чи iншої тарифно-номенклатурної групи, наприклад: вид вантажу, матерiал, з якого вантаж виготовлено, призначення вантажу тощо.

     Скороченi та неповнi найменування не допускаються.

     Якщо в єдинiй тарифно-статистичнiй номенклатурi вантажiв вантаж названий iз вказiвкою його стану чи вiдмiнних ознак (твердий, рiдкий, мелений i т. п.), то цi вiдомостi повиннi бути внесенi у вантажнi перевiзнi документи.

     Пiд час перевезення вантажiв пiд пломбами вiдправника вказується: "Пiд пломбами вiдправника NN _____".

     Пiд час перевезення вантажiв у супроводi провiдника вiдправника чи одержувача слiд вказати: "Провiдник вiдправника/одержувача: прiзвище, iм'я та по батьковi, паспорт N _____, серiя ________, ким виданий _____________, дата видачi ____________, мiсце знаходження".

     з) "Марки i номери" - вказуються:

     пiд час перевезення генеральних вантажiв - транспортне маркування;

     пiд час перевезення вантажiв в контейнерах - вiдбитки пломб, лiтернi iндекси, номери контейнерiв;

     пiд час перевезення вантажiв у пакетах - через дрiб: у чисельнику - загальна кiлькiсть пакетiв, у знаменнику - кiлькiсть вантажних мiсць у пакетi, у дужках - порядковий номер пакета. Наприклад: "3/50 (2)".

     и) "Умови та вiдмiтки" - вказуються стан вантажу i вид пакування, вид засобiв пакетування, умови з перевантаження вантажу, перелiк супровiдних документiв (сертифiкати, ветеринарнi свiдоцтва та iн.), а також iншi вiдмiтки.

     i) "Кiлькiсть мiсць" - вказується кiлькiсть вантажних мiсць окремо за кожним найменуванням i за кожним видом упакування.

     У випадку перевезення вантажiв пакетами в цiй графi вказується дробом: у чисельнику - загальна кiлькiсть пакетiв, у знаменнику - кiлькiсть вантажних мiсць у пакетi. Наприклад: "3/50".

     У випадку пред'явлення вантажу до перевезення навалом, насипом чи наливом у графу вноситься вiдмiтка "навалом", "насипом" або "наливом".

     ї) "Вид упакування" - вказуються найменування упакування (ящики, мiшки, кипи, бочки i т. п.).

     У випадку пред'явлення вантажу до перевезення навалом, насипом чи наливом у цiй графi пишеться слово "вiдсутнє".

     Якщо до перевезення пред'явлений вантаж без упакування, то в цiй графi вказується скорочено "н/у" (тобто "неупакований").

     й) "Маса вантажу, кг" - вказується маса вантажу брутто в кiлограмах.

     Якщо одним вантажним документом оформлюється збiрне вiдправлення генеральних вантажiв пiд рiзними найменуваннями та в рiзних видах пакування, то в цьому випадку вказується маса брутто за вантажем кожного окремого найменування, за кожним видом упакування i загальна маса брутто всього збiрного вантажу.

     к) "Довiренiсть N _____ вiд ____________ р. на iм'я _______________, паспорт серiї N ______, зареєстрований у ____________ вул. ___________ будинок N _____ кв. N _____" - указується номер довiреностi на одержання вантажу, дата її видачi, серiя i номер паспорта матерiально вiдповiдальної особи, яка одержує вантаж, i мiсце її реєстрацiї.

     л) "Станцiя: ________ залiзницi: ________" - вказуються (без скорочень) назва станцiї та найменування залiзницi.

     м) "Митниця" - вказується повне найменування митницi, що оформлює дозвiл на ввiз вантажу в країну чи вивiз його з країни.

     н) "Пiдпис" i "пiдписи" - пiсля ретельної перевiрки зазначених у вантажному документi реквiзитiв вiдповiдальнi особи ставлять свої пiдписи i розбiрливо вказують свої прiзвища.

     Якщо вiдповiдальнi особи, передбаченi формою бланка, що пiдписують вантажний документ, тимчасово вiдсутнi (у зв'язку з вiдпусткою, вiдрядженням тощо), то вантажний документ пiдписує особа, яка тимчасово виконує обов'язки вiдсутньої вiдповiдальної особи.

     Iншi графи форм бланкiв вантажних перевiзних документiв заповнюються вiдповiдно до їх призначення.

     2.2. Вимоги цього роздiлу поширюються також на порядок заповнення граф бланкiв коносаментiв та iнших документiв, що їх замiнюють.

3. Оформлення вантажних перевiзних документiв

     3.1. Бланки вантажних перевiзних документiв повиннi виготовлятися на аркушах паперу бiлого кольору стандартного формату А4 (210 х 297 мм). Допускається виготовляти бланки "Вантажного плану" та "Манiфесту на вантажi" на аркушах паперу формату А3 (297 х 420 мм).

     3.2. Указанi бланки заповнюються чiткими лiтерами та цифрами iз використанням якiсних друкованих матерiалiв без будь-яких виправлень.

     3.3. Допускається оформлення вантажних перевiзних документiв iз використанням засобiв комп'ютерної технiки.

Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 1
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-1

КАРТКА ОБЛIКУ ЕКСПОРТНОГО,
ТРАНЗИТНОГО ВАНТАЖУ N _____
(ПРИЙМАЛЬНИЙ АКТ)

ФАКТИЧНО ПРИЙНЯТО

N з/п Накладна N Найменування вантажу Кiлькiсть мiсць Маса, кг Вид упакування Розмiр (габарити) Марки i номери, лот N
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Всього за сторiнкою N _____      
Всього за приймальним актом    
Незбереження:
 
Дата приймання на вантажний склад N:
Запасних мiсць:
Запасне упакування:
Бригада: Змiна: Тальман (табельний номер)
Залiзнична марка:
Орiєнтири на площi вантажного складу:
Змiнний заступник начальника вантажного складу N ______,
П. I. Б.:
Пiдпис:
Вантажовласник/експедитор (посада, П. I. Б.): Пiдпис:
ПРИМIТКИ
Країна призначення Станцiя вiдправлення Дата вiдвантаження Дата прибуття Вiдправник
         
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 2
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-2

ДОРУЧЕННЯ N _____
на вiдвантаження експортних, транзитних вантажiв
SHIPPING ORDER N _____

Дата:
Date:

Вид перевезень: експорт, транзит
Kind of transportation: export, transit

Сторiнка N _____
Page N _____
Всього сторiнок:
Number of pages:
Вiдправник:
Shipper:
Мiсцезнаходження (мiсце проживання):
Address:
Одержувач:
Consignee:
Мiсцезнаходження (мiсце проживання):
Notify address:
Митниця:
Customs:
Кiлькiсть екземплярiв Доручення:
No. Shipping order:
Просимо вiдвантажити на судно:
To the ship:
Спосiб визначення маси:
Kind of mass:
Умови поставки:
Conditions of delivery:
Порт вивантаження:
Port of discharging:
Найменування вантажу:
Description of goods:
Вид упакування:
Kind of package:
Контракт N _____
Contract N  _____
Договiр з портом N _____
P. Contract N _____
Марки i номери:
Marks & numbers:
Лот N:
Lot N:
Платник:
To pay:
N з/п
Ref. Nos.
N, дата прий-
мального акта
No, date of acceptance act
Дата прибуття
Date arrival
N вагона, автома-
шини
No train, car
N накладної
No Bill
Вид упаку-
вання
Kind of package
Кiлькiсть мiсць
Quantity of pieces
Маса, кг
Weight kgs
N Вантажної митної Декларацiї
No customs Deklaration
Примiт-
ки
Remarks
брутто gross нетто net
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
Всього за сторiнкою N _____
Total per page N _____
       
Всього за дорученням N:
Grand total per shipping order N:
     
  Порт навантаження
Port of loading

     Вантажний склад N:
Cargo store house N:

     Транспортно-експедиторська органiзацiя
Transport-Forwarding Organisation

Найменування
Name
     
Пiдпис
Signed by
     
М. П.
Stamp
     
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 3
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-3
Штурманська розписка N _____
MATE'S RECEIPT N _____
СУДНО
VESSEL
N манi-
фесту
Manifest No
N коно-
самента
Bill of Lading No
N доручення
Order No
Найменування вантажу
Description of goods
Марки i номери
Marks & Numbers
Вид упакування
Kind of package
Кiлькiсть мiсць
Number of packages
Маса брутто, кг
Gross weight, kgs
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Всього за сторiнкою N _____
Total per page N: _____
   
Всього за штурманською розпискою N _____
Grand total per mate's receipt N _____
   
Пiдписи:
Signed by:
Представник порту:
Representative of the port:
Представник судна:
Representative of the vessel:
М. П.
Stamp
М. П.
Stamp
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 4
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-4
ЛЮКОВА ЗАПИСКА
HATCH LIST
СУДНО
VESSEL
Дата:
Date:
Сторiнка N _____
Page N _____
Всього сторiнок:
Number of pages:
Порт навантаження: Порт вивантаження:
Port of  loading: Port of discharging:
ТРЮМ N _____
HOLD N _____
N манiфесту
Manifest N
N коно-
самента
Bill of Lading No
N доручення
Order No
Найменування вантажу
Description of goods
Марки i номери
Marks & Numbers
Вид упакування
Kind of package
Кiлькiсть мiсць
Number of packages
Маса брутто, кг
Gross weight, kgs
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Всього за сторiнкою N _____
Total per page N _____
   
Всього за вантажним примiщенням:
Grand total per hold:
   
Пiдписи:
Signed by:
Старший стивiдор:
Chief Stevedor:
Вантажний помiчник капiтана:
Cargo Mate:
М. П.
Stamp
М. П.
Stamp
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 5
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-5

 

ВАНТАЖНИЙ СПИСОК N _____
по вантажах, належних до навантаження на
судно  
(назва судна)

Дата:
Вид перевезень: експорт, транзит

Сторiнка N _____
Всього сторiнок:
Країна призначення (за Вантажною митною декларацiєю): Митниця:
Вантажна митна декларацiя N:  
Вiдправник: Надано примiрникiв:
Одержувач:  
Порт вивантаження: Порт навантаження:
N доручення Країна призначення N вантажного складу Найменування вантажу Кiлькiсть мiсць Маса, кг Примiтки
брутто нетто
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Всього за сторiнкою N        
Всього за вантажним списком N      
Вантажовласник
(транспортно-експедиторська
органiзацiя):
Пiдпис: М. П.
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 6
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом КЕ-6
ЗДАВАЛЬНИЙ АКТ N _____ 
Список доручень з вантажiв, навантажених
на судно  
(назва судна)

Вид перевезень: експорт, транзит

Найменування вантажовласника:
 

     Дата вiдходу:

     Суднозахiд N:

Сторiнка N:
Всього сторiнок:
Вантажний склад N:
N доручення N прийма-
льного акта
N накладної N транспорт-
ного засобу
Вид упакування Кiлькiсть мiсць Маса брутто, кг Дата прибуття вантажу в порт Дата наванта-
ження на судно
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 

     Всього за сторiнкою N _____

     

     Всього за здавальним актом N

   

     Всього за вантажним складом N

   

     Всього за судном:

   
Порт навантаження:
Змiнний заступник начальника вантажного складу N:
Пiдпис:
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 7
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-7

ВАНТАЖНИЙ ПЛАН
CARGO PLAN

Судно:
Vessel:
Дата:
Date:
Порт навантаження:
Port of loading:
Трюм N 5
Hold N 5
Трюм N 4
Hold N 4
Трюм N 3
Hold N 3
Трюм N 2
Hold N 2
Трюм N 1
Hold N 1
Палубний вантаж:
Deck cargo:
       
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
Всього за трюмом N 5:
Total per hold N 5:

кiлькiсть мiсць:
number of packages:

маса, кг:
weight, kgs:

Всього за трюмом N 4:
Total per hold N 4:

кiлькiсть мiсць:
number of packages:

маса, кг:
weight, kgs:

Всього за трюмом N 3:
Total per hold N 3:

кiлькiсть мiсць:
number of packages:

маса, кг:
weight, kgs:

Всього за трюмом N 2:
Total per hold N 2:

кiлькiсть мiсць:
number of packages:

маса, кг:
weight, kgs:

Всього за трюмом N 1:
Total per hold N 1:

кiлькiсть мiсць:
number of packages:

маса, кг:
weight, kgs:

Усього за судном
Grand Total per Vessel
Кiлькiсть мiсць
Number of Packages
Маса, кг
Weight, kgs
Осадка кормою
After draft
Осадка носом
Forward draft
Пiдписи
Signed by
Представник порту
Representative of the Port
Представник судна
Representative of the Vessel
  М. П.
Stamp
М. П.
Stamp
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 8
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-8

Манiфест на вантажi

MANIFEST OF CARGO

Судно:
Vessel
Дата:
Date:
Порт навантаження:
Port of loading:
Порт вивантаження:
Port of discharging:
Сторiнка N _____
Page N _____
Всього сторiнок:
Number of pages:
N з/п
Ref. Nos.
N коно-
самента
No. B/L
Вiдпра-
вник
Shipper
Марки i номери
Marks & Numbers
Найменування вантажу
Deskription of goods
Вид упакування
Kind of packages
Кiлькiсть мiсць
Number of pieces
Маса брутто, кг
Gross Weight, kgs
Одержувач
Consignee
Адреса для письмового повiдомлення
Notify Address
ФРАХТ
FREIGHT
Примiтки
Remarks
ставка
Rate
сума
Amount
спла-
чено
Prepaid
стяг-
нути
Collect
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
Всього за сторiнкою N ______
Total per page N ______
               
Всього за манiфестом:
Grand total per manifest:
               
Пiдписи:
Signed by:
Представник порту:
Representative of the port:
Представник судна:
Representative of the vessel:
М. П.
Stamp
М. П.
Stamp
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 9
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-9

ТАЛЬМАНСЬКА РОЗПИСКА N _____

Найменування порту Дата Змiна Причал N Бригада N
Назва судна Вантажне примiщення N Вид перевезення Порт призначення
Початок операцiй N к/с, доручення Найменування вантажу, шифр вантажу Вид упаку-
вання
Марки i номери Постропний облiк кiлькостi мiсць (маси) та пiдписи сторiн Всього N вантаж-
ного складу
N вагона
мiсць маса, кг
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
Всього: ___________ __________________________
(прописом)
Для вiдмiток
Тальман порту Тальман судна Тальман вантажного складу N: Змiнний заступник начальника вантажного складу N: Представник митницi:
П. I. Б.:        
Пiдписи:        
Початок операцiй N к/с, доручення Найменування вантажу, шифр вантажу Вид упаку-
вання
Марки i номери Постропний облiк кiлькостi мiсць (маси) та пiдписи сторiн Всього N вантаж-
ного складу
N вагона
мiсць маса, кг
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
Всього: ___________ __________________________
(прописом)
Для вiдмiток
Тальман порту Тальман судна Тальман вантажного складу N: Змiнний заступник начальника вантажного складу N: Представник митницi:
П. I. Б.:        
Пiдписи:        
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 10
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом КЕ-10
Найменування вантажовласника:
НАРЯД N _____

Дата:

Вид перевезень: iмпорт, транзит

Мiсцезнаходження (мiсце проживання) одержувача: Просимо вiдвантажити: залiзницею, автотранспортом, судном
  Станцiя:
залiзницi:
Код станцiї:
Код одержувача:
Код ЄДРПОУ одержувача:
Одержувач:
Через:
Вантаж, що прибув на суднi:
Дата приходу судна:
Мiсто, населений пункт, порт:
Код одержувача:
Код ЄДРПОУ одержувача:
Одержувач:
Через:
Вантаж, що прибув на суднi:
Дата приходу судна:
     
     
     

     Митниця:

   
     
N коноса-
мента
Найменування вантажу Вид упакування Кiлькiсть мiсць Маса, кг
брутто нетто середньо-
коносаментна
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             

     Всього:

           
Найменування транспортно-
експедиторської органiзацiї:
Пiдпис:
Посада: М. П.
П. I. Б.:

     Для вiдмiток

Для вiдмiток
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 11
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-11
Найменування транспортно-
експедиторської органiзацiї:
ВИДАТКОВИЙ
ОРДЕР N _____

Дата:
Вид перевезень: iмпорт

Через:  
Вантажний склад N _____
Судно:
Дата прибуття:
Наряд N _____
Дата:
Вантажоодержувач, мiсцезнаходження (мiсце проживання):
N коноса-
мента
Марки i номери Найменування вантажу Вид упаку-
вання
Кiлькiсть мiсць Маса, кг
брутто нетто середньо-
коноса-
ментна
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

     Всього:

       
 
Посада, П. I. Б. вiдповiдальної особи: Пiдпис:
  М. П.
Довiренiсть N ____________ вiд ____________ на iм'я ____________________
Паспорт N _____________________________
Вiдмiтка вантажного складу про видачу вантажу частинами
Число, мiсяць, рiк Кiлькiсть мiсць Маса, кг Номер автомашини Пiдпис одержувача Пiдпис змiнного заступника начальника вантажного складу
           
           
           
           
           
           
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 12
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-12

 

Найменування вантажовласника:
 
ПОВIДОМЛЕННЯ N ______

Дата:

Вид перевезень: iмпорт

Наряд N
Накладна N:
Судно:
Дата:
Вантажний склад N
Сторiнка N
Всього сторiнок:
Вiдправник: Одержувач:
Мiсцезнаходження (мiсце проживання): Мiсцезнаходження (мiсце проживання):
Найменування вантажу:
Умови та вiдмiтки:
N вагона Марки i номери Найменування вантажу Вид упаку-
вання
Кiлькiсть мiсць Маса, кг N мiсць N замо-
вле-
ння
N тран-
са
N коно-
самен-
та
брутто нетто тара
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
                       
Всього за сторiнкою N _____          
Всього за повiдомленням N _____        
Посада, П. I. Б. вiдповiдальної особи:
транспортно-експедиторської органiзацiї:
Пiдпис:
  М. П.
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 13
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-13
Найменування перевiзника:
 
НАВАНТАЖУВАЛЬНИЙ ОРДЕР N _____

Дата:
Вид перевезень: каботаж, пряме водне сполучення

Судно:
Причал:
Трюм N
Вантажний склад N
Коносамент чи накладна N
Сторiнка N _____
Всього сторiнок:
Вiдправник: Одержувач:
Мiсцезнаходження (мiсце проживання): Мiсцезнаходження (мiсце проживання):
N коносамента Марки i номери Найменування вантажу Вид упакування Кiлькiсть мiсць Маса, кг
брутто нетто середньо-
коноса-
ментна
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Всього за сторiнкою N _____        
Всього за навантажувальним ордером N _____        
Посада, П. I. Б. вiдповiдальної особи:
транспортно-експедиторської органiзацiї:
Пiдпис:
М. П.
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 14
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-14
Найменування перевiзника:
 
ПРИЙМАЛЬНО-ЗДАВАЛЬНА
ВIДОМIСТЬ

Вид перевезень: каботаж, пряме водне сполучення

Порт: Капiтан:
Змiнний заступник начальника вантажного складу N ______ Вантажний помiчник:
М. П. М. П.
Пiдписи:
Капiтан: Порт:
Вантажний помiчник: Змiнний заступник начальника вантажного складу N _____
М. П. М. П.
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 15
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-15

ВIДВIС N _____

Дата
Найменування порту Бригада N Змiна  
Тип, вантажопiдйомнiсть вагона N вагона Назва судна Вантажний склад N
Одержувач, станцiя залiзницi або пункт призначення Вiдправник, станцiя залiзницi або пункт вiдправлення Вид перевезень Сторiнка N
Всього сторiнок:
N к/с N наклад-
ної
Найменування вантажу Вид упаку-
вання
Марки i номери Кiлькiсть мiсць Маса, кг Маса одного мiсця, кг N транса
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
Тальман вантажного складу N: Змiнний заступник начальника вантажного складу N: Вагар залiзницi:
П. I. Б.:    
Пiдписи:    
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов

 

ДОДАТОК 16
до пункту 2.1 Правил оформлення вантажних перевiзних документiв на перевезення морським транспортом
КЕ-16
Найменування порту:
 
ПОДОРОЖНIЙ ЛИСТ N _____
(внутрiшньопортовий)

Дата:

Початок операцiй:

Вантажний автомобiль N:

N к/с, доручення N вантажного складу вiдпускання Найменування судна N вагона Найменування вантажу, шифр вантажу Вид упакування Всього
мiсць маса, кг
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
Сторона, що здає:
посада:
П. I. Б.:
Пiдпис:
Сторона, що супроводжує вантаж:
посада,
П. I. Б.:
Пiдпис:
Сторона, що приймає:
посада:
П. I. Б.:
Пiдпис:
  
Директор Державного департаменту морського i рiчкового транспорту
В. Г. Работньов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.