ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

вiд 6 сiчня 2005 року N 3


Про внесення змiн до Перелiку уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України, затвердженого наказом Держспоживстандарту України вiд 09.06.2004 N 110

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
25 сiчня 2005 р. за N 94/10374


     З метою пiдвищення ефективностi проведення робiт з сертифiкацiї iмпортних алкогольних напоїв та скорочення термiнiв вiдповiдних процедур наказую:

     1. Викласти Перелiк уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України (далi - Перелiк), затверджений наказом Держспоживстандарту України вiд 09.06.2004 N 110, зареєстрований у Мiн'юстi України 29.06.2004 за N 790/9389, у новiй редакцiї (додаток).

     2. Департаменту споживчої полiтики та захисту прав споживачiв забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України у п'ятиденний термiн з дня його пiдписання.

     3. Вiдповiдальнiсть за виконання цього наказу покласти на в. о. Директора департаменту споживчої полiтики та захисту прав споживачiв Козлова П. Б.

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держспоживстандарту України Черепкова С. Т.

Голова Л. Школьник

 

Додаток
до наказу Держспоживстандарту України
вiд 9 червня 2004 р. N 110
(у редакцiї наказу Держспоживстандарту України
вiд 6 сiчня 2005 р. N 3)

ПЕРЕЛIК
уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України

N
з/п
Назва регiонального органу з сертифiкацiї
1 Укрметртестстандарт
2 Державне пiдприємство "Волиньстандартметрологiя"
3 Державне пiдприємство "Донецькстандартметрологiя"
4 Державне пiдприємство "Одесастандартметрологiя"
5 Державне пiдприємство "Кримстандартметрологiя"
  
В. о. директора департаменту споживчої полiтики та захисту прав споживачiв
П. Козлов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.