ДЕРЖАВНИЙ КОМIТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ТЕХНIЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ ТА СПОЖИВЧОЇ ПОЛIТИКИ

НАКАЗ

вiд 11 лютого 2005 року N 44


Про внесення змiн до Перелiку уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
15 березня 2005 р. за N 301/10581


     Вiдповiдно до статтi 18 Декрету Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 10.05.93 N 46-93 "Про стандартизацiю i сертифiкацiю", Положення про Державний комiтет України з питань технiчного регулювання та споживчої полiтики, затвердженого Указом Президента України вiд 18.03.2003 N 225, за результатами громадських обговорень та враховуючи неодноразовi звернення керiвникiв обласних державних адмiнiстрацiй пiсля вивчення матерiально-технiчної бази органiв сертифiкацiї, наказую:

     1. Унести змiни до Перелiку уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України (далi - Перелiк), затвердженого наказом Держспоживстандарту України вiд 09.06.2004 N 110, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 29.06.2004 за N 790/9389, виклавши їх у новiй редакцiї (додаток).

     2. Департаменту споживчої полiтики та захисту прав споживачiв забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України у п'ятиденний термiн з дня його пiдписання.

     3. Вiдповiдальнiсть за виконання цього наказу покласти на начальника управлiння пiдтвердження вiдповiдностi (Сердюков О. Я.).

     4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Держспоживстандарту України Черепкова С. Т.

Голова Л. Школьник

 

Додаток
до наказу Держспоживстандарту України
вiд 9 червня 2004 р. N 110
(у редакцiї наказу Держспоживстандарту України
вiд 11 лютого 2005 р. N 44)

Перелiк
уповноважених регiональних органiв iз сертифiкацiї, яким делеговане право проводити роботи iз сертифiкацiї та видавати сертифiкати вiдповiдностi (свiдоцтва про визнання iноземних сертифiкатiв) на iмпортнi алкогольнi напої, що призначенi для ввезення та вiльного використання на митнiй територiї України

N
з/п
Назва регiонального органу з сертифiкацiї
1 Укрметртестстандарт
2 Державне пiдприємство "Волиньстандартметрологiя"
3 Державне пiдприємство "Донецькстандартметрологiя"
4 Державне пiдприємство "Одесастандартметрологiя"
5 Державне пiдприємство "Кримстандартметрологiя"
6 Державне пiдприємство "Днiпростандартметрологiя"
7 Державне пiдприємство "Вiнницястандартметрологiя"
8 Державне пiдприємство "Чернiгiвстандартметрологiя"
9 Державне пiдприємство "Харкiвстандартметрологiя"
 
Начальник управлiння контролю безпеки споживчого ринку
П. Козлов
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.