ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

вiд 12.01.2005 р. N 1-12/22-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць, митниць, митниць прямого пiдпорядкування


Щодо постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.12.2004 N 1730

     До вiдома та використання у роботi направляємо постанову Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 23.12.2004 N 1730 "Про затвердження Порядку проведення митними органами на пiдприємствах перевiрок системи звiтностi та облiку товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України".

     Згiдно ст. 9 Митного кодексу України, зазначена Постанова набере чинностi через 45 днiв з дня її офiцiйного опублiкування.

     Офiцiйним опублiкуванням нормативно-правового акта з питань митної справи вважається його опублiкування в одному з перiодичних видань, визначених законодавством України як офiцiйнi. У вiдповiдностi до п. 1 Указу Президента України вiд 10.06.97 N 503/97 "Про порядок офiцiйного оприлюднення нормативно-правових актiв та набрання ними чинностi" офiцiйними друкованими виданнями визначено "Офiцiйний вiсник України", газету "Президентський вiсник", газету "Урядовий кур'єр".

     Звертаємо Вашу увагу, на те що права посадових осiб митних органiв, визначенi п. 8 Порядку проведення митними органами на пiдприємствах перевiрок системи звiтностi та облiку товарiв i транспортних засобiв, що перемiщуються через митний кордон України, надаються посадовим особам митних органiв виключно пiд час здiйснення перевiрок, якi проводяться вiдповiдно до Указу Президента України вiд 23.07.98 N 817/98 "Про деякi заходи з дерегулювання пiдприємницької дiяльностi" та постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 29.01.99 N 112 "Про Порядок координацiї проведення планових виїзних перевiрок фiнансово-господарської дiяльностi суб'єктiв пiдприємницької дiяльностi контролюючими органами". З метою забезпечення досконалого та якiсного вiдображення результатiв проведених перевiрок посадовими особами митних органiв складається акт перевiрки.

     Додаток: на 3 арк.

Начальник Центрального бюро аналiзу ризикiв та аудиту О. I. Конєв
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.