Документ скасований: Наказ КРМ № 117 від 11.02.2009

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
КИЇВСЬКА РЕГIОНАЛЬНА МИТНИЦЯ

НАКАЗ

вiд 10.10.2005 р. N 957


Стосовно внесення змiн до наказу Київської регiональної митницi вiд 09.01.2004 р. N 3

     На виконання вимог статтi 208 Митного кодексу України, з метою спрощення здiйснення процедури митного контролю й митного оформлення товарiв та iнших предметiв, якi перемiщуються через митний кордон України, наказую:

     1. Керiвництву: вiддiлу по контролю за вантажами та багажем дипломатичного корпусу, виставкового майна та гуманiтарної допомоги, вiддiлу оформлення несупроводжуваного багажу, вiддiлу оформлення кур'єрських служб, поштового вiддiлу, митних постiв "Жуляни" та "Гостомель" делегувати повноваження щодо продовження строкiв тимчасового ввезення/вивезення речей (крiм транспортних засобiв), що належать фiзичним особам.

     2. Керiвництву: вiддiлу по контролю за вантажами та багажем дипломатичного корпусу, виставкового майна та гуманiтарної допомоги та вiддiлу оформлення несупроводжуваного багажу здiйснювати передачу документiв фiзичних осiб для подальшого контролю в iншому пiдроздiлi митного оформлення (в зв'язку зi змiною статусу громадянина тощо), згiдно з актом прийому-передачi таких документiв. Один екземпляр акта прийому-передачi документiв залишати в справах пiдроздiлу митного оформлення, який здiйснював митне оформлення тимчасового ввезення речей фiзичної особи, другий екземпляр передавати у вiдповiдний пiдроздiл митного оформлення для подальшого контролю.

     3. Вважати таким, що втратив чиннiсть, наказ Київської регiональної митницi вiд 20.04.2000 р. N 319 "Про продовження термiнiв тимчасового ввезення/вивезення речей громадян".

     4. Начальнику загального вiддiлу (Балкова Н. В.) довести даний наказ до вiдома вiдповiдних пiдроздiлiв митницi.

     5. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступникiв начальника митницi, згiдно з їх функцiональними обов'язками.

     Загальний контроль залишаю за собою.

Начальник митницi А. В. Макаренко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.