Документ скасований: Постанова КМУ № 445 від 21.05.2012

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 7 грудня 2005 р. N 1162


Питання митного оформлення транспортних засобiв, призначених для офiцiйного (службового) користування представництв та консульських установ iноземних держав, представництв мiжнародних органiзацiй в Українi, а також для особистого користування їх посадовими особами та членами сiмей

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     1. Державнiй митнiй службi здiйснювати митне оформлення транспортних засобiв, призначених для офiцiйного (службового) користування представництв та консульських установ iноземних держав, представництв мiжнародних органiзацiй в Українi, а також для особистого користування їх посадовими особами та членами сiмей, у порядку, визначеному законодавством, виходячи з принципу взаємностi щодо кожної окремої держави.

     2. Мiнiстерству закордонних справ подавати Державнiй митнiй службi iнформацiю про митнi, податковi та iншi пiльги, що надаються закордонним дипломатичним установам України, працiвникам цих установ та членам їх сiмей у кожнiй окремiй державi.

     3. Визнати такою, що втратила чиннiсть, постанову Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 27 серпня 1999 р. N 1569 "Про вiдчуження на митнiй територiї України транспортних засобiв, що належать iноземним дипломатичним представництвам, консульським установам iноземних держав, представництвам мiжнародних органiзацiй, їх персоналу та членам сiмей персоналу" (Офiцiйний вiсник України, 1999 р., N 35, ст. 1792).

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 27

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.