ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

21.04.2006 р. N 11/3-35/4475-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць
Начальнику Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики


Щодо встановлення контролю за правильнiстю заповнення електронної iнформацiї

     З метою врахування особливостей перемiщення деяких товарiв, а також системи кодування пiдроздiлiв Енергетичної регiональної митницi внести змiни до листiв Держмитслужби:

     N 11/3-35/4146 - Абзац 2 Додатку: "Контроль здiйснюється шляхом перевiрки наявностi коду структурного пiдроздiлу митного органу, наведеного у графi 29 ВМД у перелiку пунктiв пропуску. Вiдмiнною особливiстю коду пункту пропуску є наявнiсть у структурi його коду ознаки пункту пропуску, сформованою у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби України вiд 02.04.04 N 233 (iз змiнами та доповненнями)." викласти в наступнiй редакцiї:

     "Контроль здiйснюється шляхом перевiрки наявностi коду структурного пiдроздiлу митного органу, наведеного у графi 29 ВМД у перелiку пунктiв пропуску або структурних пiдроздiлiв Енергетичної регiональної митницi. Вiдмiнною особливiстю коду пункту пропуску є наявнiсть у структурi його коду ознаки пункту пропуску, сформованою у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби України вiд 02.04.04 N 233 (iз змiнами та доповненнями)."

     Абзац 3 Додатку: "Виключенням iз зазначеної процедури контролю є заповнення графи 25 ВМД "Вид транспорту на кордонi" кодом "70" - "Стацiонарнi транспортнi засоби (трубопроводи, ЛЕП i т. iн.)" В даному випадку графа 29 ВМД повинна бути заповнена одним з кодiв структурних пiдроздiлiв Енергетичної регiональної митницi." викласти в наступнiй редакцiї:

     "Виключенням iз зазначеної процедури контролю є заповнення графи 25 ВМД "Вид транспорту на кордонi" кодом "70" - "Стацiонарнi транспортнi засоби (трубопроводи, ЛЕП i т. iн.) та кодом "50" - "Пошта". В даному випадку графа 29 ВМД повинна бути заповнена кодом вiдповiдного структурного пiдроздiлу митного органу."

     N 11/3-35/4147 - Абзац 3 Додатку: "Контроль за правильнiстю заповнення iнформацiї про митницю на кордонi (крiм - "ТР МДП") здiйснюється шляхом перевiрки наявностi коду структурного пiдроздiлу митного органу, наведеного у вiдповiдних графах електронних документiв у перелiку пунктiв пропуску. Вiдмiнною особливiстю коду пункту пропуску є наявнiсть у структурi його коду ознаки пункту пропуску, сформованою у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби України вiд 02.04.04 N 233 (iз змiнами та доповненнями)." викласти в наступнiй редакцiї:

     "Контроль за правильнiстю заповнення iнформацiї про митницю на кордонi (крiм - "ТР МДП") здiйснюється шляхом перевiрки наявностi коду структурного пiдроздiлу митного органу, наведеного у вiдповiдних графах електронних документiв у перелiку пунктiв пропуску або структурних пiдроздiлiв Енергетичної регiональної митницi. Вiдмiнною особливiстю коду пункту пропуску є наявнiсть у структурi його коду ознаки пункту пропуску, сформованою у вiдповiдностi до наказу Держмитслужби України вiд 02.04.04 N 233 (iз змiнами та доповненнями).

     Виключенням iз зазначеної процедури контролю є заповнення графи 25 ВМД "Вид транспорту на кордонi" кодом "70" - "Стацiонарнi транспортнi засоби (трубопроводи, ЛЕП i т. iн.), а також при оформленнi товарiв в режим транзиту пiсля їх перебування у режимi митного складу "IМ-74". В даному випадку графа 29 ВМД повинна бути заповнена кодом вiдповiдного структурного пiдроздiлу митного органу."

     У разi виникнення ситуацiй, не врегульованих цим та вищевказаними листами Держмитслужби, для оперативного реагування просимо термiново iнформувати Департамент митної статистики (тел..247-27-42, факс.247-27-40).

Заступник Голови Служби П.Пашко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.