СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
ДЕПАРТАМЕНТ СПЕЦIАЛЬНИХ ТЕЛЕКОМУНIКАЦIЙНИХ СИСТЕМ ТА ЗАХИСТУ IНФОРМАЦIЇ

НАКАЗ

вiд 13 березня 2006 року N 25


Про змiни в нормативно-правових актах Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України

Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
3 травня 2006 р. за N 511/12385


     Вiдповiдно до Закону України "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах" наказую:

     1. Внести до нормативно-правових актiв Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України змiни, що додаються.

     2. Головному управлiнню технiчного захисту iнформацiї Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України (Степанов В. Д.) забезпечити в установленому порядку подання цього наказу на державну реєстрацiю до Мiнiстерства юстицiї України.

     3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України Колобова С. О.

Начальник Департаменту К. Бойко

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України
вiд 13 березня 2006 р. N 25
Зареєстровано
в Мiнiстерствi юстицiї України
3 травня 2006 р. за N 511/12385

ЗМIНИ,
якi вносяться до нормативно-правових актiв Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України

     1. У преамбулi наказу Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 29 грудня 1999 року N 62 "Про затвердження Положення про державну експертизу в сферi технiчного захисту iнформацiї", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 24 сiчня 2000 року за N 40/4261, слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

     2. У Положеннi про державну експертизу в сферi технiчного захисту iнформацiї, затвердженому наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 29 грудня 1999 року N 62, зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 24 сiчня 2000 року за N 40/4261:

     1) у пунктi 1.1 слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах";

     2) у пунктi 1.2 слова "автоматизованих системах, комп'ютерних мережах, системах зв'язку" замiнити словами "iнформацiйних, телекомунiкацiйних та iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах";

     3) у пунктi 1.5 слова "держави або захист якої гарантується державою" замiнити словами "держави, або iнформацiя з обмеженим доступом, вимога щодо захисту якої встановлена законом".

     3. У преамбулi наказу Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 25 грудня 2000 року N 62 "Про затвердження Положення про державну експертизу у сферi криптографiчного захисту iнформацiї", зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 12 сiчня 2001 року за N 9/5200, слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

     4. У пунктi 1.3 Положення про державну експертизу у сферi криптографiчного захисту iнформацiї, затвердженого наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 25 грудня 2000 року N 62, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 12 сiчня 2001 року за N 9/5200, слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

     5. У Порядку захисту державних iнформацiйних ресурсiв в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах, затвердженому наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 24 грудня 2001 року N 76, зареєстрованому в Мiнiстерствi юстицiї України 11 сiчня 2002 року за N 27/6315:

     1) у пунктах 3, 8 слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах";

     2) у пунктi 3 слова "Про зв'язок" замiнити словами "Про телекомунiкацiї".

     6. В абзацi п'ятому пункту 1 Положення про спецiальну iнформацiйно-телекомунiкацiйну мережу Адмiнiстрацiї Президента України, Ради мiнiстрiв Автономної Республiки Крим, обласних, Київської та Севастопольської мiських державних адмiнiстрацiй, затвердженого наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 5 липня 2004 року N 48/ДСК, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 15 липня 2004 року за N 884/9483, слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

     7. У пунктi 1 Положення про спецiальну мережу стiльникового зв'язку Нацiональної системи конфiденцiйного зв'язку, затвердженого наказом Департаменту спецiальних телекомунiкацiйних систем та захисту iнформацiї Служби безпеки України вiд 12 жовтня 2005 року N 114/ДСК, зареєстрованого в Мiнiстерствi юстицiї України 24 жовтня 2005 року за N 1257/11537, слова "Про захист iнформацiї в автоматизованих системах" замiнити словами "Про захист iнформацiї в iнформацiйно-телекомунiкацiйних системах".

Перший заступник начальника Департаменту Г. Гулак
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.