Документ скасований: Постанова КМУ № 1236 від 27.12.2010

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 5 червня 2006 р. N 785


Про внесення змiни до Порядку обчислення та внесення до Державного бюджету України рентної плати за нафту, природний газ i газовий конденсат

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести до Порядку обчислення та внесення до Державного бюджету України рентної плати за нафту, природний газ i газовий конденсат, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 22 березня 2001 р. N 256 (Офiцiйний вiсник України, 2001 p., N 13, ст. 535; 2005 p., N 3, ст. 153, N 23, ст. 1278), змiну, що додається.

Прем'єр-мiнiстр України Ю.ЄХАНУРОВ

Iнд. 37

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 5 червня 2006 р. N 785

ЗМIНА,
що вноситься до Порядку обчислення та внесення до Державного бюджету України рентної плати за нафту, природний газ i газовий конденсат

     Пункт 4 Порядку викласти в такiй редакцiї:

     "4. Сума рентної плати визначається платниками вiдповiдно до обсягу видобутої ними вуглеводневої сировини та встановлених законом про державний бюджет ставок рентної плати.

     У 2006 роцi до затверджених у державному бюджетi ставок рентної плати за нафту та газовий конденсат застосовується коригуючий коефiцiєнт, який обчислюється Мiнекономiки для кожного звiтного (податкового) перiоду шляхом дiлення середньозваженої (за обсягом) цiни однiєї тонни нафти на базових умовах поставки (перевалювальний комплекс), що склалася на останньому аукцiонi звiтного (податкового) перiоду, який проводився на бiржах, визначених вiдповiдно до постанови Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 4 квiтня 2000 p. N 599 "Про запровадження аукцiонiв з продажу нафти, газового конденсату, скрапленого газу та вугiлля" (Офiцiйний вiсник України, 2000 р., N 14, ст. 567), на середньозважену цiну однiєї тонни нафти, що склалася на аукцiонi, який проводився у жовтнi 2005 року.

     Якщо величина коригуючого коефiцiєнта, обчислена Мiнекономiки у звiтному (податковому) перiодi, нижча нiж така величина, обчислена за вартiстю нафти, що склалася в процесi її митного оформлення пiд час ввезення на територiю України з Росiйської Федерацiї (далi - митна вартiсть нафти), або у разi коли у звiтному (податковому) перiодi аукцiони не вiдбувалися, застосовується коефiцiєнт, обчислений за динамiкою митної вартостi нафти.

     Обчислення величини коригуючого коефiцiєнта за динамiкою митної вартостi нафти здiйснює Мiнфiн за даними Держмитслужби виходячи iз середньої митної вартостi нафти за звiтний (податковий) перiод та у жовтнi 2005 року.

     Величина коригуючого коефiцiєнта обчислюється десятковим дробом з точнiстю до чотирьох знакiв вiдповiдно до актiв законодавства з питань проведення статистичних спостережень за змiнами цiн (тарифiв) на споживчi товари (послуги) i розрахунку iндексу споживчих цiн.

     Iнформацiю про результати обчислення коригуючого коефiцiєнта за динамiкою митної вартостi нафти Мiнфiн подає щомiсяця до 5 числа наступного звiтного (податкового) перiоду Мiнекономiки.

     Мiнекономiки щомiсяця до 10 числа наступного звiтного (податкового) перiоду розмiщує визначену величину коригуючого коефiцiєнта на своєму офiцiйному сайтi у спецiальному роздiлi та подає вiдповiдну iнформацiю Державнiй податковiй адмiнiстрацiї".

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.