ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

29.09.2006 N 11/4-15/10860-ЕП

 

Начальникам регiональних митниць
Начальникам митниць
Директору Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики
Директору Департаменту митної статистики


Щодо автоматизованого контролю за заповненням графи 47 ВМД

     До Держмитслужби надходять звернення митних органiв з приводу неприйняття до центральної бази даних електронних копiй ВМД, оформлених при ввезеннi в Україну матерiалiв, якi не виробляються в Українi, нового устаткування, обладнання та комплектуючих необхiдних для реалiзацiї проекту "Розроблення i виробництво новiтнiх автономних iнтегрованих систем електропостачання з використанням сонячних енергетичних систем, вiтроенергоустановок та енергонакопичувачiв" технологiчного парку "Iнститут електрозварювання iм. Є. О. Патона", номенклатура та обсяги яких були доведенi до митних органiв листом Держмитслужби вiд 18.07.06 N 11/4-14/7944-ЕП.

     Цим же листом було запроваджено новi коди пiльги в обкладеннi товарiв ввiзним митом - "053" та способу розрахунку при поданнi податкового векселя - "86" при заповненнi граф 36 та 47 ВМД при митному оформленнi вищезазначених товарiв.

     Враховуючи викладене вище для прийняття до центральної бази даних Держмитслужби електронних копiй ВМД, оформлених при ввезеннi зазначених вище товарiв, Департаменту iнформацiйних технологiй та митної статистики забезпечити внесення змiн до програмного забезпечення, за допомогою якого здiйснюється автоматизований контроль правильностi заповнення граф ВМД при прийомi до центральної бази даних.

     Начальникам регiональних митниць, митниць забезпечити введення до ЦБД електронних копiй ВМД, якi ранiше не пройшли вхiдний контроль i не були прийнятi до ЦБД як помилковi.

Заступник Голови Служби О.Шейко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.