ЗАКОН  УКРАЇНИ

Про ратифiкацiю Конвенцiї Органiзацiї Об'єднаних Нацiй проти корупцiї

     Верховна Рада України постановляє:

     1. Конвенцiю Органiзацiї Об'єднаних Нацiй проти корупцiї, пiдписану вiд iменi України 11 грудня 2003 року в м. Мерiда (Мексиканськi Сполученi Штати) (додається*) ратифiкувати з такими заявами:

     1) до пiдпункту "а" частини 6 статтi 44:

     Україна заявляє, що вважатиме цю Конвенцiю правовою пiдставою для спiвробiтництва з питань видачi правопорушникiв у вiдносинах з державами - учасницями цiєї Конвенцiї за вiдсутностi мiж ними договору про видачу правопорушникiв;

     2) до частини 13 статтi 46:

     Центральними органами, на якi покладаються повноваження згiдно з частиною 13 статтi 46 Конвенцiї, є Мiнiстерство юстицiї України (щодо запитiв судiв) i Генеральна прокуратура України (щодо запитiв органiв досудового слiдства);

     3) до частини 14 статтi 46:

     Запити про правову допомогу i документи, що до них додаються, повиннi надсилатися до України разом iз засвiдченим перекладом на українську, росiйську, англiйську або французьку мови, якщо вони не складенi однiєю з цих мов.

     2. Цей Закон набирає чинностi з дня набрання чинностi законом України про внесення змiн до деяких законодавчих актiв щодо вiдповiдальностi за корупцiйнi правопорушення у зв'язку з ратифiкацiєю Конвенцiї Органiзацiї Об'єднаних Нацiй проти корупцiї.

Президент України В.ЮЩЕНКО

м. Київ
18 жовтня 2006 року
N 251-V

______________
     * Додається до оригiналу.

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.