Документ скасований: Наказ ДМСУ (до 2012) № 337 від 22.06.2012

ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ

НАКАЗ
Київ

05.09.07 N 734


Про внесення змiни до Методичних рекомендацiй iз застосування окремих положень Митного кодексу України, що стосуються питань визначення митної вартостi товарiв, якi iмпортуються на митну територiю України

     З метою iмплементацiї до правової бази України Рiшення Свiтової органiзацiї торгiвлi щодо визначення митної вартостi носiїв iнформацiї, що мiстять програмне забезпечення для обладнання з обробки даних (VAL/8), прийнятого Комiтетом Токiйського раунду 24 вересня 1984 р. (VAL/M/10, параграф 7), наказую:

     1. Доповнити Методичнi рекомендацiї iз застосування окремих положень Митного кодексу України, що стосуються питань визначення митної вартостi товарiв, якi iмпортуються на митну територiю України, затвердженi наказом Державної митної служби України вiд 31.01.07 N 74, главою 10, що додається.

     2. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови Державної митної служби України Гутника А.Є.

Голова Державної митної служби України О.Б.Єгоров
Погоджено
Перший заступник Мiнiстра фiнансiв України В.А. Копилов

 

Додаток
до наказу Державної митної служби України
31.01.07 N 74
(у редакцiї наказу Державної митної служби України
05.09.07 N 734)

10. Роз'яснення щодо визначення митної вартостi окремих видiв товарiв

     10.1. Посадова особа митного органу, яка здiйснює контроль за правильнiстю визначення митної вартостi, враховує особливостi визначення митної вартостi носiїв iнформацiї, що мiстять програмне забезпечення для обладнання з обробки даних.

     При визначеннi митної вартостi носiїв iнформацiї, якi iмпортуються, що мiстять програмне забезпечення для обладнання з обробки даних, враховується лише вартiсть носiя iнформацiї за умови видiлення з цiни, що була фактично сплачена або пiдлягає сплатi за оцiнюванi товари, вартостi програмного забезпечення та/або вартостi носiя. Вiдомостi щодо вартостi програмного забезпечення та/або вартостi носiя повиннi базуватися на документально пiдтверджених даних.

______________
     Примiтки:

     1. Термiн "носiй iнформацiї" не вiдноситься до iнтегральних мiкросхем, напiвпровiдникiв та iнших подiбних пристроїв чи виробiв, в якi iнкорпорованi такi iнтегральнi мiкросхеми чи пристрої;

     2. Термiн "програмне забезпечення" не вiдноситься до звукових, кiно- та вiдеозаписiв.

Начальник Управлiння митної вартостi I.Г.Ляденко
Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.