Документ скасований: Постанова КМУ № 397 від 02.06.2010

КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА
Київ

вiд 19 березня 2008 р. N 229


Про внесення змiн до пункту 5 Порядку видачi лiцензiй на експорт олiї соняшникової та насiння соняшнику i розподiлу квот

     Кабiнет Мiнiстрiв України постановляє:

     Внести змiни до пункту 5 Порядку видачi лiцензiй на експорт олiї соняшникової та насiння соняшнику i розподiлу квот, затвердженого постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 12 березня 2008 р. N 189 "Про затвердження обсягiв квот на олiю соняшникову та насiння соняшнику, експорт яких пiдлягає лiцензуванню до 1 липня 2008 р., та порядку видачi лiцензiй", виклавши його у такiй редакцiї:

     "5. Мiнекономiки протягом 18 календарних днiв пiсля оприлюднення на офiцiйному веб-сайтi iнформацiї про початок реєстрацiї заявок подає їх комiсiї для розгляду та прийняття рiшення про розподiл квот.

     Загальний обсяг квоти на експорт насiння соняшнику розподiляється пропорцiйно мiж заявниками вiдповiдно до заявлених на експорт обсягiв такої продукцiї.

     Загальний обсяг квоти на експорт олiї соняшникової розподiляється таким чином:

     60 вiдсоткiв - пропорцiйно мiж заявниками вiдповiдно до заявлених на експорт обсягiв такої продукцiї;

     40 вiдсоткiв - додатково пропорцiйно мiж заявниками, якi здiйснювали реалiзацiю на внутрiшньому ринку фасованої олiї соняшникової у перiод з 1 вересня 2007 р. до 1 березня 2008 р. на пiдставi виданих Мiнагрополiтики довiдок.".

Прем'єр-мiнiстр України Ю. ТИМОШЕНКО

Iнд. 22

Copyright © 2024 НТФ «Интес»
Все права сохранены.